TTT | Top 10 Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten

Geplaatst op 13 november 2014 door Emmy in TTT / 15 Comments

topten

Elke week organiseren de dames van De Lady Library de top 10 on Thursday. Ondertussen zullen jullie wel weten wat dit inhoud: een lijstje van 10 antwoorden op een gegeven thema. Deze week is het thema ‘Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten’. Voor de gemiddelde fantasierijke boekenlezer is dat een droom die uitkomt. Ergens doet het gewoon een beetje zeer om een lijst samen te moeten stellen die nooit uit zal komen. MEH. Maar goed… Wie zou ik dan in het echt willen ontmoeten?

1. Dumbledore. Wegens zijn wijsheid en goede raad. En hopelijk komt hij dan meteen vertellen dat er ooit een administratief foutje is gemaakt en ik gewoon naar een toverschool hoor te gaan.

2. Sharron uit Godin bij vergissing. Zij lijkt me een hele fijne vriendin.. En als dat zou betekenen dat ik ook in een soort van mythologische wereld mag wonen: ja.

3. Celaena uit Throne of Glass. Maar dan hoop ik niet dat ze mijn hoofd er af hakt. Het lijkt me nuttig om zo’n gevaarlijk iemand als vriendin te hebben.

4. Simon & Clary. Gaan we lekker nerdy spelletjes spelen of manga’s lezen. Een geeky middag organiseren. Voor hun lekker een afleiding van al dat gevaar en voor mij een epische middag.

5. Rachel (en Jenks) uit Heksen & demonen. Ik vind haar echt een heel sterk en leuk personage. Met haar wil ik best wel een dagje rondhangen!

6. Scarlet & Wolf. Want die zijn ZO LIEF samen. Maar ben ik dan niet het 3e wiel aan de wagen. Hmmm. Dubble date, anyone?

7. Phoebe van Charmed. Ok. Misschien ook wel een beetje gevaarlijk, maar ik vond haar vroeger altijd ZO cool. Als ik nou samen met haar een column ga schrijven?

8. Diana uit Allerzielen. Zij lijkt me zo tof om te ontmoeten! Mede omdat ze historicus is natuurlijk.. Kan ze me mooi alles leren, zodat ik nooit meer onzeker hoef te zijn over mijn kunstgeschiedenis!

9. Omber. En dan zou ik het op een ongeluk laten lijken. Wel hulp nodig van nummer 10.

10. Sexy Ezio. (Assassins Creed)

Eigenlijk vond ik deze lijst nog best wel lastig om samen te stellen. Ik heb een tijdje naar mijn boekenkast staan staren in de hoop dat er opeens een lumineus idee binnen zou komen drijven. Ik dacht eerst: laat ik 10 knappe mannen scoren.. Maar ik heb al een hele lieve vriend waar geen fictief mannetje aan kan tippen.

WACHT. Er is wel een andere sexy man die ik wel wil meeten. Hallo Oberyn Martell. HEHE.


Tags: , ,

Divider

15 responses to “TTT | Top 10 Personages die ik in het echt zou willen ontmoeten

  1. Ja Dumbledore!
    Gandalf lijkt me ook leuk om te ontmoeten
    Of Aslan uit The Chronicles of Narnia.

    Als ik een van de 3 (eigenlijk 4) Halliwel zusjes zou mogen ontmoeten zou ik denk ik toch voor Piper kiezen. Weet eigenlijk niet meteen waarom. Maar zij kwam bij mij als eerste in gedachte.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.