TTT: Top 10 Fictieve crushes

Geplaatst op 20 maart 2014 door Emmy in TTT / 6 Comments

Vandaag heeft De Lady Library wel een heel toepasselijk thema gekozen voor de Top Ten on Thursday. Morgen begint namelijk de lente en is de huwelijksreceptie van ons favoriete boekenkoppel… Een liefdesdag dus.. Het thema van deze keer is namelijk de tien fictieve crushes. En tja.. Ik blijf een personage van het vrouwelijke geslacht, dus ik heb fictieve crushes. Jullie vast ook wel. Ik zit alleen een beetje te denken of ik deze beperk tot alleen boeken of ook series en films.. Ach.. We zullen het wel zien.. Ik begin gewoon met opnoemen… En ik wil niemand horen lachen hoor!!!

1. Draco Malfoy uit Harry Potter. Ja. Lach maar. Toen ik een tiener was vond ik deze ‘soort van’ badboy helemaal het einde. Nu vind ik het een beetje een mietje.. Maar he. Daarvoor zijn het crushes toch?

2. Jon Snow uit Een lied van ijs en vuur. Want hij is zo verdomd lekker in de serie.

3. Lupin, ook uit Harry Potter. Een zwak voor weerwolven. Anyone?

4. Daniel Jackson uit de Stargate serie. HAHAHAHA. Ik val op nerds.

En toen liep ik al een beetje stil… Misschien moet ik wat langer nadenken over deze blogpost.. Dus ik neem nu lekker even pauze. Toedels!

***

Zo… En we gaan weer verder…

5. Dean Winchester. Heeft dat uitleg nodig? Nee toch?

6. Puck, van The Iron Fey. Want hij is leuk.

En… Toen wist ik het echt niet meer jongens… Misschien weten jullie nog een leukerd voor mij?!

Tags:

Divider

6 responses to “TTT: Top 10 Fictieve crushes

  1. Ik had stiekem ook altijd wel een beetje een crush op Draco. In de eerste paar films is ‘ie heel schattig nothing more, maar vanaf de vierde zag ie er een stuk beter uit (gezien iedereen in de vierde film echt bizar lang haar had.. XD); en ja Dean Winchester, damn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.