TTT | Top 10 favoriete boekige items

Geplaatst op 2 april 2015 door Emmy in TTT / 12 Comments

top10

Terwijl de snot uit mijn neus druipt en de koorts me beperkt tot maar een kort bezoekjes achter mijn laptop, lijkt het me niet moeilijk om voor te stellen hoe moeilijk het voor mij is om vandaag een ttt te plaatsen. Toch vind ik het thema van deze keer zo tof, dat ik het niet kan laten om er toch wat mee te doen. Deze week is het thema: Top 10 favoriete boekige items.

Boekige items morgen natuurlijk zo breed mogelijk worden gekozen.. En ik heb besloten gewoon wat toffe boeken-dingen te verzamelen. Dingen die met boeken te maken hebben, dingen die mijn boekenkast versieren… Zoiets. Dus geen echte top 10, maar gewoon tien toffe items die met (mijn favoriete) boeken te maken hebben. Herken jij alles?

ttt1

1. Het masker – onderdeel van mijn herfstelf kostuum. Ik kocht het in New Orleans en had het mee naar het verkleedfeest van Clavis. Helaas is het erg moeilijk dragen met mijn bril. Maar ik vind hem zooo gaaf. Hij staat in mijn boekenkast te pronken.

2. De blossombooks stempels. Ze zijn zooo tof! Vooral ‘dit boek is van’ vind ik tof!

3. Grisha – Born to die poster. Deze won ik tegelijk met de stempels. Zo tof! Zelfs mijn vriend vond hem fantastisch, dus ik weet zeker dat hij binnenkort een mooi plekje krijgt.

ttt2

4. Funkpop Jon en Castiel en het uiltje. Zijn bewaken mijn boekenplanken! Ik wil dat ze ooit een Harry Potter funko maken!

5. Mijn uilen/boekenmok van Oktoberdots. Ik drink momenteel liters thee.

6. Mijn toverstokken! Ik heb die van Dumbledore – die ik kreeg bij de special edition van film 7.1 – en die van Sirius Black, welke ik kreeg van mijn vriend.

ttt3

7. Mijn eigen ontworpen boekenlegger. Zo is elk boek leuk.

8. Mijn deze-boeken-heb-ik-gelezen-boekje. Hierin schrijf ik de boeken op die ik heb gelezen.. Al ben ik de laatste tijd een beetje laks. Ik hou het al sinds augustus 2012 bij.

9. Mijn super mooie notitieboekje. Hierin staan details voor een verhaal dat ik een paar jaar terug schreef en zeker wil herschrijven.. want wie weet…

10. De mockingjay tas die ik heb ontworpen. Ik ben er ZO blij mee. En binnenkort maak ik een van jullie er blij mee. Dat is een hint.

Ik heb er expres niet meer tasjes of t-shirt ingestopt, want die wil ik in aparte artikelen gaan behandelen.

Nu ga ik weer slapen. Toedels.

Tags:

Divider

12 responses to “TTT | Top 10 favoriete boekige items

  1. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat ik een heel deel van die spulletjes meteen zou willen adopteren. En euhm … ik zag daarnet bij Ellis funko-pop figuurtjes van Harry Potter staan, dus die verzameling kan je alvast beginnen uitbreiden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.