TTT | Top 10 contemporary boeken

Geplaatst op 30 juli 2015 door Emmy in TTT / 7 Comments

top10

Het is weer donderdag… dus het is weer tijd op – samen met vele andere bloggers – een lijstje te maken met daarop de tien toppers van een bepaald thema. Deze week is het thema ‘contemporary’, wat niet perse mijn favoriete genre is, maar het zeker in populariteit heeft gewonnen! Mocht je nou niet weten wat dit begrip inhoudt, dan is het samen te vatten in één woord; hedendaags. Oftewel, boeken die zich afspelen in deze tijd en vrijwel altijd over heel normale mensen gaat. Ik ben voor mijn boekenkast gaan staan en ik heb er een aantal boeken uitgepakt die ik bij dit thema vind passen (en heb gelezen!)

IMG_0052 IMG_0053

Ik denk niet dat deze boeken echt een toelichting nodig hebben, want het zijn voornamelijk erg populaire boeken.

Wat is jouw favoriete contemporary boek?

Tags: ,

Divider

7 responses to “TTT | Top 10 contemporary boeken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.