TTT | Top 10 boeken die ik hoop te vinden op een vrijmarkt

Geplaatst op 23 april 2015 door Emmy in TTT / 21 Comments

top10

Sorry voor de last-minute verandering, maar ik werd terecht gewezen op het feit dat koningsdag nu natuurlijk op de 27ste is en het handiger is om deze top 10 natuurlijk vooraf te plaatsen. Duh. Vandaag dus een top 10 met boeken waarvan ik hoop dat ik ze zal vinden op een vrijmarkt.

Vrijmarkten zijn goede plekken om goedkope boeken te vinden. Tussen alle Dan Browns en de vele versleten kinderboeken, heb je wel eens de kans om parels van YA boeken te vinden, spotgoedkoop! Zo vond ik vorig jaar de hardcover van Gone – verlaten voor wel ÊÊn hele euro. poe poe. Helaas komen er zelden Engelse boeken voorbij, dus moet ik het doen met mijn Nederlandse wishlist.

1. De rest van de gone serie. Wie weet, toch? Het lijkt me wel tof om deze serie uiteindelijk compleet in mijn kast te hebben. Maar omdat ik hem al gelezen heb, dan wil ik er absoluut niet teveel voor betalen. Zo’n krent ben ik dan ook wel weer.

2. Sevenstern. Ik heb dit boek ooit gehad, maar verkocht omdat wachten op deel 2 zo lang duurde. Nu heb ik deel 2 wel, maar deel 1 niet. Dus mocht ik het voor een mooie prijs zien langskomen…

3. De Rozen Oorlogen. Deel 2 heb ik, deel 1 nog niet. Dus zie ik deze prachtige hardcover staan, dan neem ik hem meteen mee. Al acht ik de kans vrij klein….

4. Missende charmedpocket deel 27 en de classic deel 6. Ik mis nog maar twee delen van alle charmed pockets.. Wellicht vind ik ze wel op de markt!

5. Brug der getijden deel 2 en 3. Ik wil zo graag door met deze serie… Deel 1 vond ik echt heel goed!

6. Middernacht deel 6 en hoger. Want ik wil meer sexy vampiers! Als ik ze niet vind, dan hoop ik dat het boekenfestijn lief genoeg is!

7. De Wetten van de Magie deel 6, dan kan ik eindelijk door! Ik kijk wel vaak tweedehands, maar de verzendkosten zijn dan zo hoog voor 1 boek. Ik mis overigens nog wel meer delen van de serie, maar als ik deel 6 heb, dan kan ik in ieder geval door met deel 6 en 7.

8. De reiziger cyclus vanaf boek 3. Ik heb deel 1 en 2 al, maar wil dolgraag verder met de serie… Zou ik geluk hebben aankomende maandag?

9. Soulmates deel 2 en 3. Ik heb deel ÊÊn al en deel twee gelezen, maar ook deze serie wil ik graag in de kast hebben. Ze zijn nu ook goedkoop in de winkel, maar he, nog goedkoper is altijd leuk!

10. Wat manga, zoals mijn missende Chobits delen. De kans is natuurlijk klein dat ik manga tegenkom, maar je weet maar nooit. Zou tof zijn, toch?

Heb jij ook een TTT geplaatst? Deel hem dan in de reactie! Ik ben namelijk erg benieuwd naar jullie vrijmarkt-verlanglijstjes.

Tags:

Divider

21 responses to “TTT | Top 10 boeken die ik hoop te vinden op een vrijmarkt

 1. Leuk lijstje! Ik ben meer dan de helft van de boeken(series) moeten gaan opzoeken want ik had er nog nooit van gehoord (is dat erg?).
  Ik heb zelf vandaag mijn allereerste TTT geplaatst, die kan je hier vinden:
  http://www.boekenvlinder.be/ttt/ttt-boeken-op-de-rommelmarkt/
  Ik vind het altijd zo leuk om op rommelmarkten/vrijmarkten rond te lopen. Gelukkig kan ik mijn moeder dan mee op sleeptouw nemen want mijn vriend doet dat absoluut niet graag 😛

  • Leuk om te zien dat je ook een lijstje hebt gemaakt! Ik ben benieuwd of je nu ook nieuwsgierig geworden bent naar de boeken die je hebt opgezocht? Mijn vriend houdt er gelukkig wel van… dus dat scheelt!

   • Jazeker! Ik ben vooral benieuwd naar De Rozen Oorlogen, de Middernacht-reeks en De Wetten van de Magie! Denk dat ik binnenkort nog eens een klein fortuin zal gaan uitgeven 😛

 2. Manga’s kom je idd niet zo snel tegen nee, helaas :c Ik ben een keertje wat manga’s tegengekomen van Vampire Knight, maar die had ik al :’D

 3. Ik heb de nummers van je missende Charmed-pockets genoteerd. Af en toe spring ik bij de plaatselijke kringloopwinkel binnen, dus vanaf nu probeer ik er aan te denken om dan ook naar jouw missende boeken uit te kijken.

 4. Ik ben op moment vooral opzoek naar Academicus Vampyrus deel 2 t/m 6 en Wolven van Mercy Falls deel 2 en 3. De kans is klein dat ik ze morgen op de vrijmarkt vind, maar wie weet heb ik geluk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.