The Making of Harry Potter

Geplaatst op 23 juli 2015 door Emmy in Evenement / 10 Comments

Ik was negen toen ik voor het eerst kennis maakte met Harry Potter. En ik was meteen verslaafd. De boeken en films hebben zo’n belangrijke plaats ingenomen in mijn tienerleven. Al tijdens het plannen van YALC wisten we het zeker; dit jaar zouden we wél naar de Harry Potter studiotour gaan. Uiteindelijk zijn we op zondag gegaan. En het was fantastisch. Meerdere malen heb ik op het punt gestaan om in tranen uit te barsten; het was namelijk alsof de magie van de films echt tot leven kwam.

Allereerst zijn we naar de shops gegaan, waar ik een Slytherin robe heb gekocht. Deze heb ik de hele tour aangehouden en dat voelde fantastisch. Door een aantal foto’s wil ik jullie mijn beleving laten zien. Ik ga niet alles verklappen, want zoiets moet je echt zelf ervaren.. Maar ik vond het heerlijk. Al die mooie sets en toffe plekken om foto’s te maken.. Fantastisch! Kijk je mee?

Wederom staan de foto’s een beetje door elkaar… Ik moest namelijk een selectie maken en ik had per ongeluk alle foto’s dubbel geopend. OEPS.

hp18

Tim en ik voor de poorten van Hogwarts.

hp17

De kostuums van onze favoriete docenten.

hp16

Slytherin pride <3. Echt jongens, die grote zaal… ZO MOOI.

hp15

Hogwarts girls <3

hp14

<3

hp13

Tim en ik voor de studio.

hp12

Na onze Dumbledore’s Army les.

hp11

Privet drive. Ik wil de boeken nu zo graag herlezen!

hp10

SLYTHERIN!

hp9

Al die winkeltjes op de Wegisweg zijn zo leuk!

HP

Net echt.

hp7

Al die dreuzels die zich nog niet hebben omgekleed.. Boefjes.

hp6

HOGWARTS

hp5

Tadaaa!

hp4

Jullie zijn fantastisch.

hp3

Droom van elke vormgever.

hp2

We hoopten dat we hiermee naar huis konden. Helaas.

Het was echt fantastisch! Ik heb me zo erg vermaakt.. en die winkel.

Tags: ,

Divider

10 responses to “The Making of Harry Potter

  1. Ik zag al van alles voorbijkomen op Facebook en Insta, maar ik moest dit gewoon even in zijn totaliteit bekijken. Het ziet er zooo coool uit! =)

  2. Wat gaaf! Het lijkt me heel bijzonder om daar rond te lopen, en alles in het echt te zien, wat je allemaal hebt gezien in de films en gelezen hebt in de boeken. ^.^
    Ik wil er ook nog heel graag naar toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.