The Horcrux Tag

Geplaatst op 9 mei 2013 door Emmy in TAG / 4 Comments

Op Craving Pages las ik een wel heel leuke tag: namelijke The Horcrux Tag.. En als groot Harry Potter fan moest ik deze ook wel invullen! Eerst wilde ik er een filmpje van maken, maar ik voelde me vanzelf niet zo camerageniek.. Haha.. Dus lees je lekker mee?

Wat vind jij van de rechten voor huis elfen?

Is slaverij goed? Nee, natuurlijk niet, dus in principe zouden huiselven net zulke rechten als vrije mensen moeten krijgen. Dus betaald worden en vrij krijgen, maar zeggen dat ze niet mogen werken vind ik ook een beetje cru, want het is het aard van het beestje.

Wat is je favoriete personage?

Oeh dat is een moeilijke, want ik vind heel veel personages leuk, zoals Luna en Lupin! Maar de winnaar is Snape, omdat hij zo’n ontzettend diepgaand karakter heeft. Ik heb ooit een paper over hem geschreven, haha. Snape is echt zo’n personage waar je zo’n haat/liefdesverhouding mee hebt, want je kan je zo ontzettend goed inleven in de gebeurtenissen in zijn leven. Hoe Rowling hem heeft neergezet, vind ik het echt geweldig! Perkamentus vind ik ook heel tof, ik wil hem ook wel als schoolhoofd!

Wat is je minst favoriete personage?

Met mij waarschijnlijk vele anderen: Dolores Umbridge! Wat een griezel is die vrouw zeg. Brrrr… Ik vond het echt naar toen ze terugkwam in boek 7.. Haha… Maar ik vind Cho ook niet heel leuk (een beetje een aansteller) en ik heb ook nooit zo heel erg veel met Hermione gehad (ja ik weet het, heel erg!)

Zou je ziel willen opsplitsen in Gruzielementen?

Nee. Ten eerste moet je er iemand voor doden en ten tweede denk ik dat het heel erg slecht voor je is om je ziel te splitsen. Dan ben je nooit meer compleet!

Als je jezelf wel in Gruzielementen op MOEST delen, welk object zou je dan gebruiken?

Oeh… Een goeie. Ik denk dat ik iets zou pakken wat lang mee zou gaan en misschien wel van eigenaar naar eigenaar gaat en de hele wereld over reist? Een boek misschien… Ik weet het eigenlijk niet! Een sieraad zou ook kunnen, maar ik zou niet weten welke het zou moeten zijn! Mijn ring misschien, die ik in ierland kocht toen ik daar met mijn moeder was? Je merkt wel dat ik dit een lastige vraag vond geloof ik! Haha

In welk huis zou je worden ingedeeld?

Vroeger toen ik aan Harry Potter roleplaying deed, zat ik altijd in Zwadderich, want ik vond het altijd leuk om het mysterieuze rebelse meisje te spelen.. Maar ik ben niet zo rebels, als vind ik ambitie wel een mooie eigenschap. Iets in mij wilde toen altijd ook laten zien dat niet iedereen die bij Zwadderich zit slecht is.. Haha. Anderen zouden mij indelen bij Ravenklauw misschien, maar ik heb nooit wat met die afdeling gehad Op een of andere manier had ik altijd zo iets van; als je goed kan leren moet je perse daar in?! Dan liever huffelpuff denk ik? Ach.. ik weet het alweer niet! Waar zouden jullie mij indelen?

Favoriete boek?

Ook weer zo’n moeilijke! Ik denk dat het deel 2 of 3 wordt… Ik heb altijd geroepen dat deel 2 mijn favo was (toen alleen 1 t/m 4 uitwaren was ik al mega fan!) maar ik kan elk boek wel waarderen op zijn eigen manier. Sommige delen hebben me eerst een beetje teleurgesteld, maar later is mijn mening daarover bijgesteld… Het is gewoon de hele serie in het algemeen die mij dierbaar is, omdat ik hierdoor echt ben gaan lezen!

Favoriete film?

Weet ik niet. Alle films hadden hun eigen sfeer en eigen wauwfactor. Maar ik denk dat ik 3 het meest heb gezien (ook al vond ik de weerwolf echt verschrikkelijk!!!) omdat je daar goed merkt dat ze meer zijn gaan aftasten in de mogelijkheden. Ook vond ik de afwisseling heel goed gedaan en die dementors. Wauw.

Heb jij Harry Potter merchandise? Zo ja, kun je het ons laten zien?

Ik beloof jullie hier nog foto’s of een filmpje van! Want JA ik heb merchandise! Ik heb een Zwadderichsjaal en stropdas en de toverstok van Dumbledore die echt officieel zijn.

Als je het leven kon redden van een van de personages in het boek, wie zou je dan redden?

Hedwig.. Haha nee grapje, al vond ik dat wel heel erg… Ik zou Fred denk ik willen redden, omdat zijn dood zo veel invloed heeft gehad op de hele familie.

Heb je wel eens Harry Potter Fanfiction gelezen?

Niet echt… Ik deed zelf wel aan schrijvende rollenspellen, maar fanfiction heeft me nooit zo heel erg getrokken.

Hoe ziet jouw Patronus eruit?

Een uil! Want ik vind uilen echt geweldig! (Nog meer dieren hoor… Haha)

Vergeten jullie geen leuke paganvragen te stellen voor de Q&A blog? Andere leuke vragen mag natuurlijk ook!

Tags:

Divider

4 responses to “The Horcrux Tag

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.