TBR Oktober: Grisha Readalong, #Booktober en meer

Geplaatst op 2 oktober 2015 door Emmy in TBR / 15 Comments

TBR Oktober

Het is weer oktober en dat betekent dat het tijd is om een nieuwe TBR voor de komende maand op te stellen. Nu is oktober een beetje een bijzondere maand en dat heeft verschillende redenen. Allereerst is er een speciale readalong van de Grisha-trilogie opgezet. Het nieuwe boek komt immers uit en Leigh Bardugo komt naar Nederland. Om dat te vieren daagt BlossomBooks iedereen uit de trilogie te herlezen. Ik vind het een fantastische serie dus ga zeker meedoen! Daarnaast is het ook nog eens #booktober, waarbij iedereen door Dagmar wordt uitgedaagd om zo veel mogelijk te lezen. Challenge accepted! Daarnaast heb ik ook nog een aantal recensie-exemplaren liggen en heb ik ook boeken uitgezocht die ik zelf nog graag wil lezen. Het resultaat: er staan in ieder geval 16 boeken op mijn stapel! Een grotere uitdaging, passend bij de oktobermaand.

Foto 26-09-15 11 59 37

Nu kies ik normaal gesproken vijf boeken per TBR, maar nu wilde ik echt een hele stapel maken. Ik heb immers ook herfstvakantie in oktober, dus dan kan ik vast wel wat meer weglezen. Daarnaast wilde ik ook echt dat het een beetje een uitdaging zou worden, die #booktober. Nadeel is wel weer dat ik deze maand ook wel weer energie wil gaan steken in de Boeken Adventskalender en het plotten van NaNoWriMo. Maar als ik mijn best doen moet alles wel lukken. Laten we gaan kijken naar die monsterstapel van mij!

Foto 26-09-15 11 53 58

Allereerst de drie boeken van de Grisha-trilogie. Nu Six of Crows onderweg is, wil ik – mede door Blossom Books – de trilogie herlezen. Ik heb nu al zin om tijdens een lekkere grijze herfstdag in Ravka te vertoeven!

Foto 26-09-15 12 03 37

Vervolgens heb ik ook een stapel boeken van mijn eigen TBR uitgezocht die ik graag wil lezen. Dit zijn er acht (eigenlijk 9, omdat Zom-B uit twee boeken bestaat). Het zijn voornamelijk een aantal Engelse YA boeken waar ik al tijden naar uitkijk en een paar dikke Nederlandse. Het is maar goed dat het binnenkort herfstvakantie is!

Het gaat om de volgende boeken: The Girl with the steel Corset | Eve | Into the wild | ZOM-B deel 3 en 4 | Silber het tweede boek der dromen | Thuis | Noughts & Crosses | Zuster van de duisternis

Foto 26-09-15 11 55 00

Het laatste gedeelte zijn de recensie-exemplaren die ik voor komende maand heb liggen. Deze heb ik onlangs allemaal binnen gekregen en wil ik in oktober lezen. Boeken die ik eventueel nog binnen ga krijgen, komen na mijn enorme stapel aan de beurt.

Dit zijn de recensie-exemplaren die deze maand zeker weten aan de beurt komen: Percy Jackson en de andere helden | De IJzeren Prins | Op het randje | Vuurpreek | De Fixer. Ik kijk er naar uit ze te lezen!

 

Foto 26-09-15 12 02 43

Dat maakt samen een flinke stapel! In plaats van de vensterbank laat ik ze mooi tegen de muur staan. Liggen ze prima! En dan kan ik ook leuk de voortgang van de stapel bijhouden!

Foto 26-09-15 12 04 25

Welk boek moet ik volgens jou als eerste oppakken?

Tags: , ,

Divider

15 responses to “TBR Oktober: Grisha Readalong, #Booktober en meer

  1. Wat een geweldige stapel, zo mooi! Veel succes en plezier! Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar De Fixer, maar ik duik eerst nog even in Moyes 🙂 Aah zo gaaf dat je ook deelneemt!

  2. Zestien boeken – dat appeltje schilt Emmy wel even. 🙂 Er zitten er wel enkele tussen die me aanspreken, maar zelf zou ik waarschijnlijk eerst voor ‘Op het randje’ gaan.

  3. Wauw wat een mooie en grote stapel! Ik moet blij wezen als ik er 4 uit krijg laat staan deze stapel! Ik ben ook heel benieuwd naar Fixer, maar eerst moet mijn TBR lijstje gelezen worden voordat ik weer nieuwe boeken koop ^^ Ik wens je veel lees plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.