TBR | November

Geplaatst op 31 oktober 2014 door Emmy in TBR / 16 Comments

17

Geen NaNoWriMo voor mij in november… Ik heb het te druk met school, werken, stage en mijn blog. Maar natuurlijk blijf ik wel lekker lezen. Dus net als vorige maand heb ik weer vijf boeken uitgezocht van mijn ‘nog te lezen plank’ die ik graag wil lezen. Natuurlijk hoop ik weer veel meer te lezen dan deze vijf boeken.. Maar als persoonlijk doel hoop ik deze in ieder geval te kunnen vervullen.

Welke boeken heb ik dit keer uitgezocht?

15

Bovenaan mijn stapeltje – al hoef ik ze niet perse in die volgorde te lezen natuurlijk! – ligt het boek wat ik in Amerika kocht: Splitered van A.G. Howard. Ik ben daar echt heel erg benieuwd naar door wat lovende recensies van andere bloggers.. En zeg nou zelf: die cover!
Wel vind ik het een beetje maf dat sommige boeken in Amerika een stukje van de kaft liggen. Of ligt dat nou aan mij?

Daaronder ligt Het Rosie Effect, wat het langverwachte vervolg is op Het Rosie Project. Ik ontving deze van LS Amsterdam en ik ben erg benieuwd of dit boek weer net zo grappig is.

Herinneren jullie mijn ‘Ik ga naar Amerika en ik neem mee’ post nog? Daar zat Terug (keer) naar Inverness ook in. Maar door ontbrekende pagina’s kon ik deze daar helaas niet lezen. Gelukkig kreeg ik een nieuwe van de Boekerij! Wel apart vind ik dat de titel veranderd is, van Terug naar Inverness naar Terugkeer naar Inverness. Ach.. Zo lang ik het boek maar kan lezen! Overigens ben ik ook bezig met het kijken van de serie.. Maar ik ben pas bij episode 4.

Daaronder ligt Codenaam Coco ,Β welke ik heb gewonnen. Carmen Read komt ook naar Nederland, maar helaas ben ik niet in de gelegenheid die dag te gaan. Balen! Maar alsnog ben ik blij dat ik van het boek kan gaan genieten. Ik ben wel een beetje bang dat – mede door de titel – ik het boek erg zal koppelen aan Codenaam Verity.

Tot slot hoop ik nog een boek in het historische genre te lezen (wauw, ik lees dan gewoon 3 boeken met historische thema’s, yes!), namelijk Springtij. Ik heb Roobol’s eerste boek ook gelezen en daar was ik erg enthousiast over. Toen ontmoette ik haar bij een boekpresentatie en wist ik het helemaal zeker: moet ik lezen! Wat een geluk dat ik hem heb gewonnen bij Nathalies Library!

16

Ik ben van mening dat ik weer wat goede boeken heb uitgezocht om te gaan lezen! Er zitten namelijk een aantal boeken tussen die anders weer naar de achtergrond zouden verdwijnen en dit is een goede manier om ze toch ‘weg te lezen’. Het is een vrij historisch thema deze maand.. Maar jullie weten hoe veel ik daarvan kan genieten!

Hebben jullie al boeken van deze stapel gelezen?

Tags: ,

Divider

16 responses to “TBR | November

  1. Wat bedoel je met “Wel vind ik het een beetje maf dat sommige boeken in Amerika een stukje van de kaft liggen.” ? Minder breedte?

    Ik heb “Terug(keer) naar Inverness” allang gelezen, maar dan in het Engels (omdat ik boek 1 in het Engels had gekregen voor mijn verjaardag in 2007, ben ik daarna verder gaan lezen in het Engels, zowel de hoofdserie als de spin-off serie van Lord John, het stripboek en de “companion”-boeken (“The Outlandish Companion”)). Boek 8 ga ik dit jaar ook nog bestellen, de versie die ik wil komt in december uit πŸ™‚
    De tv-serie heb ik echter nog niet gezien, die kijk ik pas als er volledige seizoenen zijn.

  2. Ik ben nog bezig in terugkeer naar inverness, ik lees hem in delen. Ik krijg het niet voor elkaar die dikke pil in één keer te lezen haha. Maar hij is wel heel goed

  3. De drie bovenste wil ik erg graag lezen. ‘Het Rosie Effect’ ligt alvast voor me klaar. Eerst maar even ‘Offergave’ van Julie Kagawa lezen. Ik hoop dat ik ooit de tijd vind voor de boeken van Diana Gabaldon, want die lijken me errrrrg goed.

  4. Het Rosie effect heb ik ook nog liggen, daar ga ik als het goed is volgende week in beginnen! Ben heel benieuwd. πŸ˜€ Over Codenaam Coco heb ik ook al veel goede dingen gehoord, dus ooit…

  5. Geloof me, codenaam Coco en codenaam Verity kan je niet vergelijken met elkaar. Verity gaat meer over vriendschap en Coco gaat over hoe de oorlog was voor zo’n jong meisje in het verzet…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.