TBR november

Geplaatst op 2 november 2015 door Emmy in TBR / 16 Comments

Mijn leesmaand in oktober, #boektober, was een groot succes. Ik behaalde mijn doel zonder al te veel moeite te hoeven doen en ook mijn Goodreads reading challenge is al behaald. November is altijd een gekke maand. Druk met vanalles. Zo moet ik gewoon de hele maand werken en begin ik (als het goed is) deze maand ook met invallen. Daarnaast ga ik meedoen met NaNoWriMo en ben ik de Boeken Adventskalender aan het organiseren. Maar weerhoudt mij dit ervan om weer een stapel boeken te gaan lezen? Nee. Ik heb gewoon een random stapel gemaakt van recensie-exemplaren en boeken die ik graag wil lezen, zonder echt te kijken naar de hoeveelheid. Het stapeltje ligt er mooi en ik ga er aan werken deze weg te werken.

Foto 28-10-15 15 14 52

Zom-b 5- Darren Shan. Hier ben ik vast heel snel doorheen. Shan schrijft vlot en het is geen dik boekje. Nadeel: ik heb de rest van de serie nog niet.

Because you’ll never meet me – Leah Thomas. Moet van Tim. Maar stiekem  ben ik er ook gewoon heel erg benieuwd naar.

Hier was ik – Gayle Forman. Dit boek kreeg ik als recensie-exemplaar. Ben benieuwd, want haar andere boeken zaten vol emotie.

Fallen in love – Lauren Kate. Ok. Eigenlijk wil ik daarmee meteen de hele Fallen serie herlezen. Want daar heb ik zin in én ik heb de eerste twee delen nooit gerecenseerd. Ik zie een win-win situaties.

Angel fever – L.A. Weatherly. Ik moet gewoon weten hoe het af gaat lopen. ARGH.

Dreamless – Josephine Angelini. Ik ben benieuwd hoe dit vervolg gaat zijn. Ik vond deel één best wel leuk. Zeker nu de serie ook naar Nederland komt, lijkt het me goed om op de hoogte te blijven van het verhaal.

Dangerous Lies – Becca Fitzpatrick. Dit boek wist ik op YALC te scoren en hij komt deze maand uit; een ideaal moment dus om hem te lezen.

Will Grayson, will grayson – John Green en David Levithan. Een van de weinige Green’s die ik nog niet gelezen heb.

De Naam van de Wind – Patrick Rothfuss. Deze knoeperd kreeg ik van de Boekerij. Ik ben zo ontzettend benieuwd. Het is een van de grote fantasy meesters.

Harten Koningin – Gena Showalter. Hoewel ik geen groot fan ben van deze serie, wil ik natuurlijk wel weten hoe het nou verder gaat.

Leven en dood – Stephanie Meyer. Tja.. ik ontkom er niet aan, toch? Ik las Twilight 10 jaar geleden, dus dit lijkt me een mooi moment.

Weer een hele mooie stapel waar ik vast veel van ga genieten. En langzaam werd ik er aan om mijn TBR weer in te korten. Wish me luck!

Tags:

Divider

16 responses to “TBR november

  1. Mijn mond valt telkens een klein beetje open als ik je stapel zie, haha. En ik denk nog dat het je gaat lukken ook. Will Grayson staat toevallig ook op mijn lijstje deze maand!

    • Ik vond Fallen wel leuk. Maar het moet je wel echt aanspreken. De volgende delen zijn wel heel anders. Zeker deel 3; die haat je, of vind je fantastisch. Ik ga ze binnenkort herlezen, dus dan schrijf ik ook de ontbrekende recensies.

  2. Naam van de Wind is een prachtig verhaal waarvan ik eigenlijk zou zeggen: lees het in de originele taal… want ik geloof dat de boeken goed vertaald zijn, maar Rothfuss doet dingen met zijn taal die pure poezie zijn. Veel plezier! 🙂

    • Ik weet het. Ik heb letterlijk een jaar zitten twijfelen. Maar ik merk dat ik bij dikke high fantasy boeken soms niet de concentratie heb om alle details mee te pakken. Dus daarom ga ik hem eerst in het Nederlands lezen.. En dat hopelijk later nog eens in het Engels.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.