TBR mei

Geplaatst op 2 mei 2014 door Emmy in TBR / 4 Comments

Wat ga ik lezen in mei. Althans. Wat zou ik willen lezen? Ik heb nog genoeg ongelezen boeken op de plank staan en ik vrees dat er tijdens het boekenfestijn weer een aantal bij gaan komen…  En dus weet ik maar nooit welke boeken er op mijn pad zullen gaan komen.

Ik heb dan ook besloten dat ik vijf boeken van mijn ongelezen-boeken-stapel wil gaan lezen komende maand. Waarom maar vijf? Nou, ik weet natuurlijk nooit welke boeken ik ga kopen komende tijd en welke boeken ik misschien van de bieb leen of ter recensie krijg. Vandaar dat ik vijf (hopelijk) super leuke boeken heb gekozen die ik graag wil lezen komende maand.

 photo 29AFA5D8-8F36-4F9A-9D1B-21EAFD4C6F94_zpsdtgghjlb.jpg

Embrace – Jessica Shirvington / Omdat ik dit boek al een aantal boekenfestijnen terug heb gekocht en ik dit echt niet vind kunnen. Voor het boekenfestijn moet deze gelezen zijn. Althans, dat is mijn doel!

Eerste steen rechts – Darynda Jones / Dit boek kreeg ik bijna een jaar terug van een ander LS-panel lid en ik heb hem nog steeds niet gelezen. Dat vind ik echt schandalig en dus – zoals ik een tijdje terug ook in een filmpje vertelde – is het de hoogste tijd dat ik deze eens ga lezen. Het lijkt me een heel leuk boek. Doel? Voor het eind van de maand uit!

Eerwraak – Helen Vreeswijk / Deze kreeg ik eind maart van Unieboek en ik ben er gewoon heel erg benieuwd naar. Ik nam me toen voor hem snel te lezen, dus daar vind ik mei een hele goede maand voor!

De Wandelhoer – Iny Lorentz / Deze won ik een aantal maanden (!) bij Storyhunters – samen met het vervolg – en mijn doel is om dit boek tijdens de Books&Kisses Read-a-thon te lezen. Want mijn read-a-thon staat in het teken van dikkere boeken.

De Schaduw van de Nacht – Deborah Harkness / Ik weet niet of het nog gaat lukken om deze binnen de read-a-thon te lezen, maar ik ga mijn best doen! In ieder geval kan ik niet wachten om verder te lezen over deze super gave wereld, dus ik heb er nu al zin in!

Ik heb heel erg benieuwd of het me gaat lukken deze vijf in ieder geval te lezen. Sterker nog, ik vind dat ik deze gewoon moet lezen! Wat voor een straf krijg ik van jullie als het niet lukt? Laat maar horen!

Tags: ,

Divider

4 responses to “TBR mei

  1. Eigenlijk allemaal boeken die ik niet ken, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar De wandelhoer. Ik heb daar al veel goede recensies over gelezen.
    Veel leesplezier toegewenst in mei. ^^

  2. Het tweede en onderste boek heb ik zelf al gelezen. Ik ben persoonlijk ook echt wel fan van Deborah Harkness. Hopelijk is het derde boek er snel, want daar ben ik al heel lang op aan het wachten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.