TBR | Mei

Geplaatst op 1 mei 2015 door Emmy in TBR / 8 Comments

Het is al weer mei! Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat.. echt. Het is meivakantie, maar ik ben echt enorm druk met mijn scripties, dus heel veel vrije tijd om te lezen heb ik niet. Ik heb daarom weer maar vijf boeken uitgezocht die ik zeker weten wil lezen.. Meer is natuurlijk altijd beter, maar laten we niet te veel vastleggen.

tbrmei

My most excellent year zat in mijn YA Grabbag van Lemniscaat. Ik heb al drie boeken uit de tas gelezen en die vond ik erg goed. Ik ben benieuwd hoe deze me zal bevallen. Van de boeken die ik heb uitgezocht voor deze maand, is dit degene waar ik het meest over twijfel om te willen lezen…

Percy Jackson deel 5. Want ondertussen wil ik natuurlijk wel weten hoe deze serie afloopt! Ik verwacht best snel door dit boek te zijn, overigens.

Door de zombiespiegel ontving ik als recensie-exemplaar en die krijgt altijd een beetje voorrang. Vroeger wilde ik de TBR lijst alleen maar opbouwen uit boeken van mezelf, maar dat doe ik deze maand bewust niet.. Dus de volgende twee boeken zijn ook recensie-exemplaren. Ik vond Alice in Zombieland wel aardig… ben benieuwd of ik deel twee beter vind! De vormgeving vind ik wel weer heel erg tof.

Over de grens. Dit boek ontving ik heel onverwachts en valt onder het nieuwe label ‘Harper Collins Young Adult’. Hoewel ik het boek in eerste instantie misschien niet zo snel zou oppakken, ben ik na het lezen van de achterflap en een recensie toch wel benieuwd geworden!

The Good Girl zat in hetzelfde pakket als Over de grens. Hoewel dit ook niet echt mijn genre is, ben ik wel heel erg benieuwd. Het klinkt in ieder geval spannend!

Voornamelijk boeken die ik normaal gesproken misschien niet zou oppakken dus. Maar dat vind ik ook wel eens leuk. Misschien dat ik uiteindelijk toch ga schuiven met andere boeken… maar he, dat zien we dan wel weer!

Welke boeken ga jij in mei verslinden?

Tags: ,

Divider

8 responses to “TBR | Mei

  1. Meh ik had gehoopt Zombiespiegel ook als recensie-exemplaar te ontvangen, maar helaas ik zal ‘m zelf moeten gaan scoren :-p (al ligt er wel nog een pakje bij de post, hmm, jammer dat het een feestdag is vandaag dat ik ‘m niet kan gaan halen!)

  2. Persoonlijk vind ik “over de grens” meer een new adult dan young adult, maar bij dit soort boeken is de grens erg lastig te trekken. Ben benieuwd naar jou mening!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.