TBR Juni

Geplaatst op 1 juni 2014 door Emmy in Boeken, TBR / 12 Comments

Vorige maand beloofde ik heel stoer dat ik een vijftal boeken hoe dan ook zou lezen. Welke recensie-exemplaren of biebboeken ik ook binnen zou halen, die vijf ongelezen boeken moest deze maand een plekje krijgen in de kast. Ik zei ook dat ik straf mocht krijgen als het me niet zou lukken. Ben ik even blij dat het wel is gelukt. Het beviel me wel, deze manier om boeken te lezen, dus heb ik voor juni wederom wat boeken (dit keer zes) gepakt die ik deze maand ga lezen, ongeacht welke andere boeken er om aandacht schreeuwen.

 photo E3E69EF0-9349-4BA8-BE04-22D5CFA47A46_zpsoayri8xb.jpg

Van onder naar boven:

Philippa Gregory – Changeling, dit boek kocht ik een tijd terug op het boekenfestijn nadat ik andere bloggers er over hoorde praten. Hoewel het weer een eerste deel van een serie is, sprak het verhaal me erg aan en is de vormgeving om van te smullen. Nu staat het boek echter al een hele tijd ongelezen in de kast.. En dat kan natuurlijk niet!

Kelley Armstrong – roeping. Ok… Ik had me voorgenomen eerst wat andere boeken te lezen voordat ik mijn nieuwe aankopen van het boekenfestijn zou gaan verslinden.. Maar ik kan gewoon niet wachten tot ik verder kan lezen in de serie.. dus tja. Dan maar zo he?

Becca Fitzpatrick – Hush Hush. Zelfde verhaal als Roeping, maar ik wil ook gewoon weten what the fuzz is all about.

Meg Cabot – Abandon. Sorry… weer een boekenfestijnbuitboek.. Sorry sorry sorry. Maar mensen overtuigde mij dat ze hier een recensie van willen zien en die kan ik toch niet teleurstellen? (A)

Nathaniel Rich – Kleine kans op morgen. Deze won ik vorig jaar ergens een keer op facebook. Ik deed mee met de wedstrijd zonder dat ik precies wist waar het verhaal over ging. Ik twijfel al tijdens of ik hem ga lezen.. omdat ik gewoonweg niet weet of dit boek wel mijn ding is. Tijd om dat eens uit te gaan zoeken!

Amanda Hocking – Switched. Waarom ben ik nog niet begonnen aan dit boek? Ik hoor er zo veel goede dingen over.. Zucht. Deze maand moet het maar eens echt!

 

Zo.. Gaat het me lukken deze boeken in ieder geval te lezen, denken jullie?

Tags: , ,

Divider

12 responses to “TBR Juni

  1. Naar Hush Hush ben ik ook benieuwd naar.
    Ik had de vorige keer er ook een TBR aan vast geplakt, maar ik merkte dat me dat echt niet ging lukken, om al die boeken uit te lezen, dus dat doe ik niet meer. *zucht*
    Maar ja, ooit zal ik ze uitlezen. Ooit.

  2. Emmy, de minuut dat je Hush Hush uit heb, moet je me vertellen wat je ervan vind! Echt waar! Ben zo benieuwd wat je ervan vind :D. Oh, en Vee ga je fantastisch vinden (ik vond haar vooral héél herkenbaar, haha.)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.