TBR | Juni

Geplaatst op 31 mei 2015 door Emmy in TBR / 2 Comments

Morgen is het weer juni en dus is het tijd voor een nieuwe TBR. Ik vond het niet lastig om deze keer vijf boeken uit te zoeken, al vind ik het wel gek om straks al mijn boeken in te pakken. Deze maand ga ik namelijk verhuizen! Ik zal eerst al mijn gelezen boeken pakken en pas als laatste mijn ongelezen boeken. Lezen zal vreemd worden deze maand; aan de ene kant ga ik veel meer met de trein, aan de andere kant ben ik bezig met de laatste loodjes van het afstuderen; eindgesprekken, correctierondes, presentaties en beoordelingen. Ik moet zeggen dat ik behoorlijk ‘op’ ben, maar ik zet door! Tevens moet ik gewoon de hele maand werken en klussen in het nieuwe huis. Maar goed, laat ik jullie even niet vervelen met mijn drukte, ik heb namelijk weer vijf boeken uitgezocht die ik deze maand sowieso wil lezen. Dit geeft mij de gelegenheid mijn nog-te-lezen-plank in te korten en boeken te lezen die ik anders misschien niet zo snel zou oppakken!

tbrjuni

Van boven naar beneden: allereerst Eaters of the death. Dit boek is verschenen als film (The 13th warrior) en gaat over de Vikingen. Mijn vriend vind het boek erg tof en aangezien een van mijn scripties over de Vikingen ging, vond hij dat ik dit boek moest lezen. Het is een vrij klein en dun boekje, dus ik verwacht er best snel voorheen te zijn!

Het volgende boek is Brighid’s quest. Dit is het vijfde boek over Pantholon, maar net als het vierde boek gaat het over heel andere personages. Dat vond ik wel jammer. Ik ben benieuwd hoe ik dit boek zal vinden. Deze staat op de planning om nog vrij vroeg in de maand te lezen. Maar wie weet…

Het derde boek is Spy glass. Ik vond de andere delen uit deze reeks weer steengoed en kon meteen niet wachten om meer te lezen… dus dan maar snel! Opal vind ik een erg tof personage.

Vervolgens is het vierde boek wat ik voor deze maand uitzocht The Girl of Fire and Thorns, een boek wat al lang op mijn verlanglijstje stond en ik in mei eindelijk heb aangeschaft. Ik ben zo benieuwd! Ik heb er namelijk hele goede dingen over gehoord.

Tot slot Erfschuld, een boek dat ik ter recensie heb ontvangen. Ik weet alleen niet of dit nou een boek is wat mij kan bekoren (het is een thriller). Nou, we gaan het merken!

Zo, dat waren ze alweer. Ik leest vast weer een hele boel meer dan dit, maar als ik eerlijk ben, komt het einde van mijn TBR stapel in zicht (niet op goodreads!). Ik heb wel meer ongelezen boeken in de kast, maar ik kan ze nog niet allemaal lezen omdat ik dan tussendelen mis. Ik zit ook nog enorm te twijfelen of ik in Den Bosch wel weer een biebliotheekkaart neem. Het is daar echt een stuk duurder! Later daar meer over. Voor nu doe ik het met mijn eigen boeken.

Tags: ,

Divider

2 responses to “TBR | Juni

  1. Anika

    Het aanbod van de bieb in de Den Bosch is wel echt goed! Ik heb er ook een abbonement en haal er geregeld boeken. Ze hebben daar zelfs een apart kast met ya!
    Ik ben nu wel benieuwd waar je ergens en Den Bosch gaat wonen, hihi.

    • Ik vind het zo duur in vergelijking wat ik nu heb! En ik heb al best wel veel gelezen.. dus ik twijfel nogal. Ik ga in noord wonen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.