TBR | Juli

Geplaatst op 3 juli 2015 door Emmy in Boeken, TBR / 5 Comments

Het is weer juli en dat betekent dat het eindelijk bijna vakantie is. Wat is juni een ontzettend turbulente maand geweest zeg! Ik ben echt ontzettend toe aan vrije tijd. Vorige maand had ik een erg leuke TBR opgesteld, maar van alle boeken wist ik er maar een te lezen. Dat is me nog niet eerder gebeurd! In mijn verdediging heb ik gewoon erg weinig gelezen afgelopen maand en de boeken die ik wel las, waren voornamelijk recensie-exemplaren.

Deze maand begin ik weer met volle moed. Ik verwacht namelijk veel te kunnen lezen, maar heb er weer vijf gekozen om niet meteen te hard van stapel te lopen.

tbr

Ik wil mannen die vrouwen haten, graag lezen omdat ik de hele trilogie van de uitgever kreeg en de indruk heb dat ik een van de weinige bent die het nog niet gelezen heeft. Volgens mij is het echt heel spannend.

Vervolgens wil ik een jeugdboek lezen; de kraaienfluisteraar. Ik vind de omslag heel erg mooi en ben erg benieuwd naar het verhaal. Volgens mij gaat het me wel vermaken!

Ik doe deze maand ook mee met de blogtour van Zomer & Keuning. Daarom mag ik het boek Onvoorwaardelijk lezen. New adult trekt me tot nu toe niet enorm, maar toch blijf ik het proberen; wie weet welke verrassingen ik immers tegenkom!

Het enige Engelse boek wat ik perse wil lezen deze maand is Spy glass. Ik hou enorm van de boeken van Maria V Snyder en ik wil dolgraag weten hoe het afloopt met Opal!

Tot slot mag ik van uitgeverij Moon ook nog eens het boek Wacht op mij lezen, het vervolg op Als ik blijf. Zou dit weer net zo’n emotionele achtbaan worden?

Natuurlijk hoop ik wel meer dan vijf boeken te lezen, maar dit zijn de boeken die ik echt wil lezen deze maand. Hopelijk lukt het me ook de boeken nog te lezen die ik vorige maand op mijn TBR had staan. Ik ga zelf – afgezien Londen – niet op vakantie en heb na 7 juli ook (tijdelijk) geen werk meer, dus ik heb genoeg tijd om te lezen. Lekker in onze tuin!

Welk boek ga jij lezen in juli?

Tags:

Divider

5 responses to “TBR | Juli

  1. Ik ga in juli hopelijk Clockwork Prince en Clockwork Princess lezen, afgelopen maand las ik Clockwork Angel en dat boek vond ik erg gaaf. Daarnaast hoop ik The Young Elites van Marie Lu te lezen. Ik ben benieuwd wat je van Onvoorwaardelijk vind en kijk uit naar je recensie!

  2. Ha, het vervolg op ‘Als ik blijf’! Ik vond dat boek eigenlijk nog een stuk deprimerender dan deel 1. Deel 1 vond ik dus leuker, maar als je me vraagt welk boek ik beter vond? Ik weet het niet zo goed meer. xD Het was alweer in 2011 dat ik het las. =)

  3. Onvoorwaaaaardelijk! Ik hoop écht dat deze je wel bevalt. Ik ga deze maand in ieder geval The Good Girl en Losing it lezen! Maar verder is het nog een verrassing haha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.