TBR | Februari

Geplaatst op 3 februari 2015 door Emmy in TBR / 12 Comments

Voor mijn gevoel was het gisteren nog kerst… Echt serieus, wat gaat de tijd snel! Ik schijt hem zeven kleuren stront voor mijn afstuderen, waardoor ik besloot mezelf elk moment van de dag wanneer de zenuwen opborrelde; ik een boek zou openslaan. Nou ja, stiekem wilde ik ook een groot gedeelte van mijn TBR plank weglezen. Waarom? Omdat er vanaf februari altijd weer heel wat nieuwe boeken uitkomen en het boekenfestijn ook om de hoek staat.

Onlangs hebben jullie kunnen lezen wat ik las en wat ik aan nieuw leesvoer binnenkreeg in januari, nu is het tijd om jullie te laten zien wat ik van plan ben om minimaal te lezen in februari. Februari is een kortere maand, maar wel een maand met een vakantie, dus ik hoop dat het meer wordt dan deze 5 keuzes. Vast wel. Voor het eerst vond ik het ook echt moeilijk om een keuze te maken, want de hoeveelheid boeken die ik ‘kan’ lezen nam enorm af ten tijde dat ik deze stapel samenstelde. Maar dat is een goed teken.. Zou het me lukken om deze maand die dubbele rij op mijn plank weg te lezen?

tbrfeb

Dit zijn de boeken die ik in februari sowieso wil gaan lezen.

Charmed deel 23; betoverende woorden. Dit was een van de missende delen in mijn Charmed collectie, maar ondanks dat ik hem al een tijd geleden van Manon kreeg, heb ik hem nog steeds niet gelezen. Dat moet ik in februari echt eens gaan doen! Ik weet alleen niet zeker of ik ook hierover een recensie schrijf.. Wat vinden jullie?

P.C. Cast & Kristin Cast: Redeemed. Het 12e en laatste deel van the House of Night serie. Eindelijk? Een soort van. Ik heb de novellen nog niet gelezen (ook al zou dat wel moeten), maar wil toch graag het einde weten. Gaat het emotioneel zijn? Is er een echte afronding? Jullie kunnen het vast binnenkort lezen1

Jennifer Probst – Het huwelijkscontract. Op aanrader van medebloggers koos ik dit boek voor mijn goodiesbag tijdens de Boekerij Boekenblog Borrel. Ik heb het boek echter nog niet gelezen omdat ik niet zeker weet of het wel echt iets voor mij is. Gewoon maar proberen, denk ik dan maar.

Holly Black – Black Heart. Dit is het derde deel in de vloekwerkers trilogie, die ik wel ok vond, maar niet bijzonder. Ik wilde echter wel een boek van Black hebben voor de signeersessie, dus kocht ik deze (de rest had een te lange levertijd). De cover vond ik wel echt heel gaaf. Ik ben benieuwd of ik dit wel tof vind!

Emily Brontë – Wuthering Hights. Ga ik dan eindelijk wat klassiekers lezen? Dat is wel het plan! Pretty cover is pretty.

Ik verwacht wel meer te kunnen lezen dan dit.. Maar ik speel het graag op safe en tja… je weet maar nooit wat ik nog koop in februari!

Welke boeken ga jij in februari zeker weten lezen?

 

Tags:

Divider

12 responses to “TBR | Februari

  1. Nicole

    Ik ben wel benieuwd wat je van Black Heart en Het huwelijkscontract gaat vinden. Black Heart kende ik nog niet. Het huwelijkscontract heb ik ook op mijn to-read lijst staan.
    Misschien kun je een overzicht review maken van de Charmed pockets, ik heb er ook een aantal en *schaam* nog niet allemaal gelezen.

  2. Hmm.. Ik heb deel 2 van Holly Black’s trilogie in de kast staan, maar moet dus eerst deel 1 nog kopen/lezen. Ik heb hele goede dingen gehoord over haar andere boeken, dus misschien gooi ik mijn strategie wel om en lees ik die éérst? Heb jij andere boeken van haar gelezen?

    • Haha, elke TBR post heeft maar vijf boeken. Want de rest wil ik zelf invullen.. Of wordt ingevuld. Voor mij is dit de manier om mijn plank een beetje leger te lezen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.