TBR | April

Geplaatst op 1 april 2015 door Emmy in TBR / 8 Comments

Het is alweer april en net zoals elke andere maand heb ik ook deze maand weer vijf boeken uitgezocht die ik hoe dan ook wil lezen; ongeacht de recensie-exemplaren en biebboeken die ik eventueel nog leen. Met mijn leestempo zit het altijd wel goed, maar wegens studie en werk, kan ik natuurlijk geen lijst van 20 boeken opstellen. Want of ik dat haal… dat weet ik niet!

April is een drukke maand met mijn scripties. Ondanks een vrije 2e Paasdag, is het pas aan het eind van de maand vakantie, waar ik waarschijnlijk nog belachelijk veel voor mijn eindexamen moet doen. Maar goed.. Dat neemt niet weg dat ik volgens mij echt fantastische boeken heb uitgezocht om te gaan lezen!

tbrapril

Van boven naar beneden:

Heir of Fire – Sarah J Maas. Dit is het derde deel van Throne of Glass serie en ik vind de serie zo toffff! Maar omdat ik na dit boek moet wachten op het vierde boek, wilde ik het niet te snel lezen. Maar nu is het echt tijd; ik wil zo graag weten hoe het verder gaat met Caleana!
Het stille blauw – Veronica Rossi. Dit boek kocht ik pasgeleden in Maastricht. Ik twijfelde enorm; maar besloot toch dat ik de trilogie compleet wilde hebben. Daarnaast was hij niet heel erg duur en vind ik deze uitgave echt heel mooi! Ik ben benieuwd!
Getij – Amanda Hocking. Dit boek kocht ik tweedehands op facebook. Hij zag er nog helemaal perfect uit! Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat.. Al het derde derde boek van een serie, zien jullie een patroon? Amanda Hocking wist me erg te verrassen met de eerste twee boeken.
The Darkest Minds – Alexandra Bracken. Deze lijkt me zoooo tof! Ik heb al zo veel goede recensies gelezen, dat ik eigenlijk niet meer kan wachten.
Resist – Sarah Crossan. Dit vervolg op Breathe kocht ik voor een mooie prijs online. Het is een hardcover, wat dan niet echt matcht met mijn paperback, maar ach. Hardcovers zijn mooi. Ik ben benieuwd.. Het is tenminste een dystopische verhaal wat geen trilogie is!

tbrapril2

Naar welke recensie zijn jullie het meest benieuwd?

Tags: ,

Divider

8 responses to “TBR | April

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.