Supernerd 2: Forever nerd! is uit!

Geplaatst op 14 maart 2022 door Emmy in Schrijven, Supernerd / 1 Comment

Tot een paar jaar geleden lukte me het nooit om een verhaal af te maken. Zo’n 2 jaar lang werkte ik aan Supernerd 1 en bijna 2 jaar verder verschijnt het tweede deel. Ging het vanzelf? Nee. Maar hij is er!

Hoewel ik op de kunstacademie aardig heb leren omgaan met kritiek op je werk, vond ik het best heftig om recensies onder ogen te krijgen. Ik merk wel dat ik dat nu beter los kan laten: zolang er maar mensen van mijn verhaal genieten! Geen enkel boek is voor iedereen geschikt. En wie weet zullen ze een ander verhaal van mijn hand meer kunnen waarderen. Want ja, ik ben daar zeker mee bezig. Daar zo meer over.

Yes! Deel twee is dus uit en nu overal te bestellen. Ik hoop wel dat ik het dit jaar wél een beetje kan vieren. Twee jaar terug zaten we immers middenin de eerste lockdown en dat vond ik heel zwaar. Kon ik verdorie de komst van mijn baby en mijn debuut met niemand vieren. Mijn bubbel waarin iedereen verkleed naar de boekhandel zou komen als superheld, barste ruw uiteen.

Dit keer ga ik het klein vieren, hopelijk tijdens de leesclub. En gewoon blij zijn dat er mensen zijn die willen lezen hoe het afloopt met Steph en Rosie. Want die cliffhanger bij boek één was natuurlijk erg gemeen.

Het voelt gek om nu opeens weer volop met Supernerd in mijn hoofd te zitten, terwijl ik allang aan andere dingen werk. Tuurlijk, er kwamen wat redactierondes tussendoor, maar ik ben op het gebied van schrijven al met andere dingen bezig. Ik heb al eens eerder verteld over het heksenverhaal. Daarvan heb ik versie 1 af en begin ik binnenkort aan versie 2. Later dan verwacht, want tussendoor schreef ik nog een kort kerstverhaal én een novelle. Beiden liggen nu bij proeflezers en hopelijk komen ze dit jaar ook nog uit. Zo heb je niks, zo heb je opeens veel meer. Echt leuk.

Ik ben dankbaar voor Supernerd, mijn uitgever, iedereen die me motiveerde.. Want sindsdien schrijf ik verhalen wél af en geloof ik dat ik het kan.

Veel plezier met lezen!

Tags: ,

Divider

One response to “Supernerd 2: Forever nerd! is uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.