Sleutel

Geplaatst op 10 juni 2015 door Emmy in Persoonlijk / 8 Comments

Gisteren was een hele dubbele dag. Eerst kreeg ik een mailtje dat ik ook voor mijn andere scriptie nog best wat punten te verbeteren heb,  vervolgens kon ik naar de woningstichting om het huurcontract te tekenen en de sleutel van ons nieuwe huis in ontvangst te nemen. Gelukkig eindige de dag dus heel erg positief.

Ja, en moet nog veel gebeuren, maar we hebben al aardig voor ogen hoe we het willen (ik zocht een hele mooie vloer uit!) en zijn dus klaar om te beginnen met klussen. Wordt heftig hoor, met werk, stage en die scripties… Want volgend weekend willen we al over. Ondanks die stressvolle situaties heb ik er zin in: EINDELIJK ONS EIGEN GROTE HUIS! Ikea leegkopen, verf uitzoeken en ons huisje inrichten zoals we willen. Heerlijk.

Natuurlijk heeft dit wel gevolgen voor de stukken die hier zullen verschijnen. Ik heb al aardig vooruit gewerkt, maar lees wat minder en heb alle ‘speciale’ aritkelen als columns e.d. even naar de toekomst verschoven. Sorry hiervoor. Om het goed te maken beloof ik in de vakantie heel veel boekige artikelen. Voor nu ga ik even genieten van onze toekomst.

Tags:

Divider

8 responses to “Sleutel

  1. Haha, allemaal heel begrijpelijk Emmy! Het is al druk zat als ik het zo hoor. Succes met de verbeterpunten van je scriptie en met het overhuizen! Ik kijk uit naar de boekige artikelen, maar tot die tijd zijn de andere artikelen meer dan prima hoor! =D

  2. Gaia Steinbuch

    Ik wens je veel succes en ook heel veel plezier! Het is volkomen begrijpelijk dat je minder tijd hebt om artikelen ed. te schrijven.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.