September wrap-up

Geplaatst op 29 september 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

September is weer zo goed als voorbij en wat een maand was het. Het is dus ook het moment om weer terug te kijken naar wat ik allemaal las en welke boeken ik heb toegevoegd aan mijn collectie. Daarnaast heb ik ook weer een tbr opgezet voor de maand oktober. Ongelofelijk hoe ver we alweer in het jaar zitten.

Gelezen in september

In september had ik een vrij bescheiden stapel gemaakt van boeken die ik wilde lezen. Ik ben nog bezig met Where the crawdads sing, omdat ik daar het luisterboek van luister. De rest heb ik allemaal gelezen. En wat las ik nog meer? Nou, niet zo heel veel dus. Het lezen liep niet zo lekker en ik deed lang over elk boek. Dat heeft verschillende redenen en dat vind ik ook helemaal niet zo erg.

Onder een hemel van sproeten – Alex Boogers
A touch of malice – Scarlett St Clair
3PAK
Beach Read – Emily Henry
De verrader van Evalon – Lynette Noni
Delilah Green doesn’t care – Ashley Herring Blake

Nog bezig in:

Where the crawdads sing – Delia Owens
De koperen koning – S.A. Chakraborty

Nieuw in september

Ik kocht en kreeg in september weer een aantal boeken. Zo kocht ik op het Booktok event van Huis73 het boek A year ago today. Dit is een dichtbundel en ik ben er erg nieuwsgierig naar.

Daarnaast kreeg ik ook 4 nieuwe limited editions van Uitgeverij Boekerij. Namelijk: De verrader van Evalon, De koperen koning, de limited edition van De kleuren van magie en IJzer. Stuk voor stuk mooie boeken waar ik dus ook meteen in ben gedoken.

Dit wil ik gaan lezen in oktober

In oktober ga ik voor spooky, witchy en fantasy. Zo wil ik Her majesty’s royal coven lezen en The Witch’s heart. Ook herlees ik Hex en IJzer (maar dan in het Nederlands). Tot slot duik ik in De prijs van water. Daar komt nog een leesclubboek bij en een boek van school. Nou ja, dat hoop ik dus!

Hoe was jouw september?

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.