Schrijfwedstrijd Clavis: Share your story

Geplaatst op 22 maart 2021 door Emmy in Schrijven / 1 Comment

Jongeren maken de hele dag dingen mee en delen hun verhalen met anderen. Of dit nu digitaal is via bijvoorbeeld Snapchat of Tik Tok, of analoog kletsend met hun vrienden is. Uitgeverij Clavis is op zoek naar deze verhalen.

Uitgeverij Clavis is op zoek naar verhalen van jongeren die verteld moeten worden: omdat ze ontroerend zijn, mooi of inspirerend.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar? Dan kan jij meedoen! En een heel boek insturen hoeft niet: het mag ook een schilderij, film, gedicht, rap, choreografie of liedje zijn… wat je maak kan bedenken eigenlijk. Alles mag! Zolang het maar jouw verhaal is en jij laat zien wat je te vertellen hebt. Een vakkundige jury zal namelijk vier inzendingen uitkiezen en deze koppelen aan auteurs. In Nederland zullen Chinouk Thijssen en Gerard van Gemert met de winnaars werken aan het verhaal. Je eigen boek, hoe vet is dat!?

Ik denk dat veel van jullie prachtige verhalen te vertellen hebben. Maar misschien kan je niet schrijven of ben je er te onzeker over. Dan is dit een fantastische kans. Jongeren hebben zo veel mooie, pakkende, indrukwekkende en schokkende verhalen te vertellen – dat merk ik bij mijn lessen creatief schrijven ook – en ze verdienen deze kans dan ook enorm.

De deadline voor deze actie ligt op 28 mei 2021 en alle inzendingen moeten naar yourstories@clavisbooks.com gestuurd worden. Je krijgt een bevestiging als de inzending gelukt is.

Meer weten? Kijk op de website van Clavis.

Tags:

Divider

One response to “Schrijfwedstrijd Clavis: Share your story

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.