Pre-order nu Supernerd 2: forever nerd!

Geplaatst op 16 februari 2022 door Emmy in Schrijven / 2 Comments

Waaaah op 14 maart verschijnt mijn tweede boek! Jullie kunnen dan eindelijk lezen hoe het verder gaat met Steph, Rosie en de rest. Zullen ze Den Bosch en elkaar kunnen redden? Nog een maandje en je weet het.

PRE-ORDER HET BOEK HIER

“Ik zal er vanuit mijn gevangenis alles aan doen om het proces te vertragen, zodat Steph en de rest – ervan uitgaande dat ze zonder al te veel kleerscheuren hebben kunnen vluchten – dit op tijd kunnen stoppen. Ik wacht op hen en als het zover is, dan zal ik er zijn. Ik zal mijn lichaam terugkrijgen en ik zal overwinnen. En dan zal ik weer met haar zijn…”

Ze dachten dat ze op tijd waren… De demonen van Het Legioen zijn echter sterker dan ooit nu hun leider uit de poort is ontsnapt. Alles en iedereen zou zo maar een demon kunnen zijn en daarom zijn Steph en haar vrienden nog altijd in groot gevaar. Steph zal alles op alles moeten zetten om de poort te sluiten en haar vriendin Rosie te redden voor alles verloren is. En dat is heel wat zwaarder dan de spelletjes waar ze zo dol op is. De wereld redden… eitje! Toch!?

Tags:

Divider

2 responses to “Pre-order nu Supernerd 2: forever nerd!

  1. Lotte

    Ik had eigenlijk verwacht dat ‘pre-order het boek hier’ een link zou zijn, maar er agressief op klikken werkt in ieder geval niet. Ben toen maar gewoon naar de webshop gegaan en vanuit daar besteld. Ik kijk er heel erg naar uit om erachter te komen hoe het verder gaat!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.