Online Young Adult event @ DeNieuweBibliotheek

Geplaatst op 3 april 2021 door Emmy in Evenement / 0 Comments

Heb jij zaterdag 10 april niks te doen? Doe dan mee met het online young adult event van DeNieuweBibliotheek. Niet alleen zijn er fantastische workshops & masterclasses: je kunt ook online shoppen, meedoen met de pubquiz en meedoen met een live Q&A. Voor ieder wat wils en ook nog eens vanuit je luie stoel! Ik ben er natuurlijk ook bij: ik geef een workshop young adult boeken recenseren en je kunt natuurlijk komen shoppen bij mijn Letters & Lights kraampje. Meer weten of online inloggen volgende week? Kijk dan even op deze pagina.

Kraampjes

Anotherview
Hi! Mijn naam is Anouk en ik vind niets leuker dan jou blij maken met mijn illustraties en andere ontwerpen. Ik verkoop mijn illustraties op leuke goodies zoals posters, boekenleggers en kaarten! Maar ik ga graag voor jou aan de slag voor een persoonlijke illustratie van je huisdier, familie of logo voor je eigen bedrijf. Anouk tekent ook de hele dag door portretjes van bezoekers, online via Teams.

Basically Britt …
… is een webshop vol met boekenleggers, stationery, tote bags en meer. Alles is met passie ontworpen door eigenaresse Britt en wordt ook met veel liefde voor je ingepakt zodat het altijd voelt alsof er een cadeautje op de deurmat ligt.

Books Art Liberty
Hier vind je ruime keus in booksleeves zodat boeken nooit meer beschadigd uit tassen of koffers komen en je overal ter wereld langer en meer van je boeken kunt genieten.

Igniting Imagination
Dit is de webshop waar jouw verbeelding tot leven komt. Maak jouw leeservaring er één om nooit meer te vergeten. Steek een kaarsje aan dat ruikt naar jouw favoriete fantasiewereld, drink de lekkerste thee terwijl je meegesleurd wordt in het beste verhaal en bescherm jouw waardevolle boeken met prachtige handgemaakte booksleeves.

Letters & Lights
Een boek lezen rook nog nooit zo goed! Letters & Lights is dé webshop voor handgemaakte kaarsen, boekenleggers, thee en meer en zorgt voor een fantastische leesbeleving.

Till & Dill
Bookish merchandise

Workshops & Masterclasses

Masterclass ‘Fantasy schrijven’ door Rima Orie
11.00 – 12.00
Meer info volgt.

Masterclass ‘De perfecte slechterik’ door Astrid Boonstoppel
12.30 – 13.30
Hoe creëer je nare/enge/onaangename/gemene personages die toch menselijk, levend en echt zijn?

Masterclass ‘Inspiratie’ door Danielle Bakhuis
14.00 – 15.00 uur
Meer info volgt

Workshop ‘Recensie schrijven’ door Emmy van Ruijven van Zon en Maan
11.00 – 12.00
Verslind jij Young Adult boeken en zou je je mening het liefst met iedereen willen delen? In deze workshop geef ik je de juiste handvatten om een recensie te schrijven voor je blog of Hebban/Goodreads.

Live portretjes tekenen door Anouk Heitink van Anotherview
11-17.00 uur
Anouk van another view is de hele dag live aanwezig om een snelportret van jou te tekenen. Log in via Teams en ze maakt in 7-8 minuten een portret.

En natuurlijk nog veel meer!

Ps. De illustraties van dit event zijn speciaal gemaakt door Marjolein Paalvast van @marjomaakt. Hoe tof is dat?!

Log jij ook in op 10 april? De dag duurt van 10.30 tot ongeveer 17.00 uur en is helemaal GRATIS!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.