Omslag ontleed: Het boek van stof

Geplaatst op 29 november 2017 door Emmy in Boeken, Vlog / 0 Comments

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb weer een omslag ontleed opgenomen! In samenwerking met uitgeverij Prometheus heb ik me gebogen over het eerste deel: La Belle Sauvage.

Bij Omslag Ontleed vertel ik aan de hand van het omslag van een boek wat deze al vertelt over de inhoud ervan, nog voor je het boek gelezen hebt. In het geval van Het boek van Stof is er namelijk genoeg te zien. Hoewel ik zelf pas één boek van Philip Pullman heb gelezen was ik zelf in één klap verliefd op dit net verschenen boek. En ik kan je verklappen; dit is een perfect boek voor in je schoen of onder de boom.

Deze  prequel van Het gouden kompas heeft een rijkelijk geïllustreerde omslag en daar valt heel veel over te vertellen. Kijk je mee?

 

Benieuwd wat ik van de inhoud vond? Kom vanmiddag dan terug voor de recensie.

 

 

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.