Oktober wrap-up

Geplaatst op 1 november 2022 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Nou zeg, het lijkt nog wel gisteren dat ik de wrap-up van september schreef en nu is oktober alweer voorbij. Ongelofelijk. Oktober was op allerlei manieren een heftige maand. En om nou te zeggen dat ik tijdens de vakantie echt tot rust ben gekomen? Nee. Niet echt. Maar ik heb wel een aantal dingen gedaan die ik wilde doen, dus dat is winst. Vandaag wil ik in ieder geval even terugblikken op wat ik las en wilde lezen in oktober en welke boeken ik in november hoop te gaan lezen.

Gelezen in oktober

TBR september

Mede door de vakantie heb ik aardig wat kunnen lezen de afgelopen maand. Hierdoor kon ik mijn TBR redelijk stabiel houden.

 • Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens (luisterboek)
 • Lore olympus – Rachel Smythe
 • De koperen koning – S.A. Chakraborty
 • The witch’s heart – Genevieve Gornichec
 • IJzer – Holly Black
 • Harry Potter en de orde van de feniks – JK Rowling
 • De prijs van water – Kelly van der Laan
 • Hex – Thomas Olde Heuvelt
 • Opgewekt naar de eindstreep – Hendrik Groen
 • Ik ga leven – Lale Gül
 • An incarnation of shadow and light – S.A. Christianson
 • Her majesty’s royal coven – Juno Dawson

Verder was ik heel druk met het herschrijven van mijn komende boek, dus dat slokte ook veel tijd op. De rest van het jaar doe ik het op schrijfvlak even rustig aan hahaha.

Nieuwe boeken

Met mijn gelezen boeken heb ik mijn TBR aardig in toom weten te houden. Want… er kwamen deze maand veel boeken bij! De meesten heb ik gekregen, want ik heb tijdens de leesclub geen boeken gekocht Nou ja, de vorige leesclub eind september dus wel.. dus die neem ik even mee in dit overzichtje.

Eind september kocht ik Babel, Lore olympus vol. 2 en A river enchanted. En ik nam ook nog twee boeken van iemand over, namelijk Blade of secrets en The once and future witches. Daarnaast kreeg ik nog twee boeken: Het gefluister achter de deur en Slapen in een zee van sterren.

Aan het begin van de maand was YALFU. Daar zaten twee boeken in de goodiebag: Moordgids voor lieve meisjes en Ctrl+A. Als ik deze twee boeken heb gelezen, neem ik ze mee naar school.

Daarnaast kreeg ik nog wat boeken toegestuurd: Magisch dagboek van Susan Smit, Het verdwenen Woud van Matthew X. Dyer, An incarnation of shadow and light van S.A. Christianson, Hine van Lotte Kok en Langste. Kerst. Ooit. van Lisette Jonkman.

En last but not least: WINTERMAGIE!

To Be Read in november

TBR november

Ik heb aardig wat boeken op mijn tbr gezet. Veel van deze boeken zijn recensie-exemplaren en hoop ik komende maand te kunnen lezen. Bijvoorbeeld: Magisch dagoek, Hine, Het verdwenen woud, Het gefluister achter de deur en Langste. Kerst. Ooit.

In Twin crowns ben ik al begonnen als luisterboek, maar ik ben geen goede luisterboek luisteraar.

Ook hoop ik in Babel te beginnen. Het najaar lijkt me daar het perfecte moment voor.

Tot slot wil ik Wintermagie uit hebben voor de boekpresentatie de 26e! Ik ben zo benieuwd naar de verhalen van mijn medeauteurs <3.

Wat wil jij komende maand gaan lezen?

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.