OEEEEEH CADEAUTJES

Geplaatst op 20 februari 2015 door Emmy in Haul / 16 Comments

tringggggggg

Daar ging de bel. Het is 17.57 en PostNL is al lang geweest. Ik spring overeind en ren – al struikelend over de hongerige kat – naar de telefoon.

‘Een pakje voor u, mevrouw’

Ik haast me om mijn schoenen te vinden, struikel weer over de kat als ik mijn sleutel zoek en haast me uiteindelijk naar beneden. Onderaan de trap staat een vriendelijke jongeman te wachten, met in zijn ene hand een groen pakketje en in zijn andere hand een telefoon, waar hij op blijft typen.

Gretig neem ik het pakje in ontvangt. Zou het? Better world books, lees ik. YES! Roep ik uit, terwijl ik nog nooit zo snel die drie trappen weer ben opgevlogen. Dat het buiten regent en mijn schoen doorlekt, kan me geen bil meer schelen. Mijn pakje van de boeken adventskalender is eindelijk binnen! Er was namelijk wat misgegaan en ik had geen idee of ik nog wat zou krijgen.. En WAUW… Ik ben ZO blij met de inhoud!

1

De complete Glass trilogy van Maria V Snyder. Dit is een vervolgserie op de Study trilogie en ik ben zooooo blij dat ik ze nu heb. Het zijn oude biebboeken, maar dat vind ik juist goed; zo krijgen boeken een nieuw leven. Precies wat ook het doel is van Better world books. Daarnaast doneert deze site boeken aan mensen die er anders geen kunnen krijgen. Super toch? Zo heeft mijn Secret Santa dus ook nog eens het goede doel gesponsord. HELD!

Deze boeken stonden echt zo hoog op mijn wishlist en van de week heb ik bijna op het punt gestaan ze te bestellen. Thanks onderbuikgevoel!

Ik wil mijn secret santa bedanken voor mijn toffe cadeautje!

2

Tags: , ,

Divider

16 responses to “OEEEEEH CADEAUTJES

  1. Gaia Steinbuch

    Ik vond de Study serie en de Glass serie beide allebei enorm goede boeken (met een lichte voorkeur voor de Study serie). Ik wens je er veel plezier mee :).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.