Nieuwe Young Adult boeken in november

Geplaatst op 30 oktober 2019 door Emmy in Boeken / 4 Comments

Nog maar twee maanden en 2019 is alweer voorbij. Ongelofelijk wat een jaar dit is geweest… Ik kreeg een boek contract, kwam erachter dat ik zwanger ben.. Het is haast niet in woorden uit te drukken! En dan komen er ook nog eens een aantal toffe nieuwe young adult boeken uit in november die ik graag met jullie wil delen. Zoals altijd: klik op het omslag om meer over het boek te lezen.

Nederlands

Caraval 3 - Finale
Young & Awesome - Lady Smoke

Yes, drie boeken waar ik enorm naar uitkijk: Finale (ik heb de Engelse al gelezen, maar ik wil de trilogie compleet in het Nederlands in mijn kast hebben staan), Lady Smoke, het vervolg op Ash Princess en De piratendief, het derde deel in de Iskari serie. Ook hier heb ik heel veel zin in. Je kunt ook een box kopen, maar daar heb ik op dit moment zelf geen geld voor. Saddddd.

Stiefkind
Help, ik sta online!

Help, ik sta online is denk ik een heel nuttig boek in de huidige maatschappij.

En.. dat is het? Dacht ik even dat er bergen nieuwe boeken zouden komen, maar is dat niet zo? Ik ben zo verward… Waar zijn alle Young Adults? November is toch een ideale maand zo voor de feestdagen? Verschijnt er echt zo weinig, of heb ik ze gewoon niet goed gevonden? Mocht ik er wat gemist hebben, geef de titel en auteur dan vooral door in een reactie!

Engels

Ook in het Engels lijkt november toch een vrij stille maand te zijn. Ik heb me echt verkeken deze maand!

Shadowscent
Even If I Fall

Shadowscent klinkt tof!

Empress of All Seasons

Tot nu toe zie ik er nog niet echt een boek bijzitten waarvan ik denk: ‘MOET NU HEBBEN!’. Maar ik zoek door! #speurneus

Tangleweed and Brine

Kijk, naar Tangleweed and brine ben ik nieuwsgierig, want feministische hertelling van sprookjes, geschreven door Ierse auteurs. Pretty in Punxsutawney klinkt als een verhaal waarvan we er de laatste tijd al veel hebben gehad…

The Queen of Nothing
Supernova

Yes, twee boeken waar ik enorm naar uitkijk! Queen of Nothing en Supernova! Hopelijk wordt deze laatste snel vertaald!

The Guinevere Deception
Call Down the Hawk (the Dreamer Trilogy, Book 1)
The Toll

En weer drie toffe boeken. Ik heb ze eindelijk gevonden, hoor. Ik kijk natuurlijk erg uit naar The Toll en The Guinevere deception klinkt ook tof. En dat omslag dan… PRETTY!

Blood Heir
Starsight
Girls of Storm and Shadow

Weer een aantal mooie boeken! Er verschijnen zeker nog meer toffe young adults: hier kan je een fijne lijst vinden.

Tags:

Divider

4 responses to “Nieuwe Young Adult boeken in november

  1. Wat? Is het in november zo rustig op YA-gebied?! Dan heb ik hier nog een mooie aanvulling met een YA van eigen bodem:

    Het magische verhaal van de Verteller

    Dit is een magisch-realistisch verhaal over lotsbestemming, een mythische god en de muziek van The Beatles.

    Verschijnt in november, maar de precieze datum is nog niet bekend. Hopelijk snel 😀

    Meer info: http://www.hetmagischeverhaal.nl

  2. Oktober was druk, dus in november kunnen we weer even adem halen. Zo zie ik het 🙂 Maar Queen of nothing en De Piratendief zijn boeken waar ik ook vet hard naar uitkijk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.