New in | Juli

Geplaatst op 30 juli 2015 door Emmy in Haul / 9 Comments

Hou je vast, want van alle hauls die ik op mijn blog heb geplaatst, is dit de allergrootste. Echt.. het is ongelofelijk hoe veel boeken ik deze maand gekocht, gekregen en via andere manieren verkregen heb. Ergens schaam ik me er voor, omdat ik me elke maand probeer in te houden, maar aan de andere kant kan ik genieten van elk nieuw boek! Ik heb een hele berg foto’s gemaakt, welke een beetje door elkaar staan. Ach.. dat houdt het spannend, toch? Veel plezier met kijken!

nieuwjuli

De dwarsligger, Zondaarskind, ontving ik bij de Blogger Borrel van Zomer & Keuning. Het is echter niet echt een boek wat me enorm aanspreekt, dus ik geef hem aan mijn schoonzus. Zij is een groot fan van dwarsliggers en heeft deze nog niet. Maar ik kreeg meer bij deze borrel, namelijk ook Leef!, Ik ook met jou!, Het anti-dieet en Wij leugenaars (die heb ik al). Niet allemaal mijn soort boeken.. maar he, verandering van spijs, doet eten.
Van uitgeverij Karakter ontving ik De behandeling.

nieuwjuli5

Deze boeken kreeg ik allemaal wat later in de maand (ik zei toch dat het lekker door elkaar stond?!). Van Van Goor ontving ik zowel De Prinses als Dwaaleiland. Beiden vond ik erg leuk. Ook ontving ik De Blauwe Diamant, welke niet meer op de foto staat, omdat ik hem door heb gegeven aan Esmee.
Bevroren landschap won ik bij Nine Sisters en De Franse Revolutie ontving ik als recensie-exemplaar. Tja, laten we zeggen dat ik gewoon ontzettend fan ben van geschiedenis.

nieuwjuli4

The Sin Eater’s Daughter kocht ik omdat ik er zo benieuwd naar ben. Pupil kreeg ik van Harper Collins als recensie-exemplaar. A Court of Thorns and Roses was weer een boek wat ik kocht (ook vanwege de goede verhalen), net als de gebundelde novellen van De geheimen van de onsterfelijke Nicolas Flamel.

nieuwjuli3

Oberyn kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn vriend en de Best of YA buttons na een secret meeting met de uitgever. Na deze meeting gingen we nog de stad in en kocht ik 3 tweedehands boeken. Namelijk deel 5 en 6 van de wicca serie en the unholy cause, want Supernatural. <3

nieuwjuli2

Het dunne boekje bovenop is Kil, welke ook in de goodiebag van Z&K zat. Ik ben benieuwd of ik het wat vind, want ik heb nog niks van deze schrijfster gelezen!
Ook ontving ik een recensie-exemplaar van Losing it, een new adult van Querido. Ook De stem van de Zee is een recensie-exemplaar. De recensie daarvan is onlangs al verschenen.
De laatste twee boeken van deze foto heb ik geruild tijdens de ruilmiddag in Alphen. Het was wel aardig, maar er waren niet zo veel boeken die ik wilde. Misschien dat ik binnenkort een ruilmiddag ga organiseren in Den Bosch. In ieder geval; nieuw binnen zijn dus Dagboek van een klotejaar en The Fire Chronicle. Geen idee of het wat voor me is!

waterstones

Ik kocht Dreams of Gods and Monsters en een leeg tekenboekje in Londen.

gewaad

Boekige items mogen ook niet ontbreken: ik kocht mijn Zwadderich gewaad bij de Harry Potter shop, vlak voordat we begonnen aan de tour. Ik ben er belachelijk blij mee! Ik wilde dit echt al jaren.

merida

Merida <3. Ik hou echt van Funko-pop.

londenyalc

Deze boeken kocht ik tijdens YALC, bij de uitgevers en bij de waterstones stand. The Falconer, my true love gave to me, Angel fire, Take back the skies en The Winner’s Crime. Allemaal boeken die hoog op mijn verlanglijstje stonden en al een eeuwigheid op mijn Goodreads TBR.

freeyalc

Deze boeken kreeg ik bij YALC. Wat een bofkont ben ik dus. Het gaat om Night owls, Dangerous lies, Stone rider, boo en de beste topper: The Invasion of the Tearling, welke echt net uit is. Wauw!

verjaardag1

Nog meer boekige goodies. Spot je de Potterhead ketting? Dit is een deel van de cadeautjes die ik voor mijn verjaardag kreeg: een bol bon (waar ik boeken van kocht) en het tweede en derde seizoen van Once Upon A Time.

verjaardag4

Voor mijn verjaardag kreeg ik ook Brothers to the death en Elke dag een zin. Het Darren Shan boek heb ik al gelezen en het dagboek is volop in gebruik.

verjaardag5

Ik kreeg ook het 2e, 3e en 4e deel van de Wicca-serie voor mijn verjaardag! YAY.

goodiesbestofya

Ik kreeg een Slytherin Bag tijdens YALC van Ellis, evenals het Blossom Magazine, omdat ik deze niet kon vinden. De sleeve en tas van Best of YA maken mijn non-book verzameling bijna compleet. Ik vind ze zo mooi geworden!

newin1

Ik hou van boeken. Ik kreeg van Van Goor Anna en de French Kiss. Ik ben er zo benieuwd naar! Binnenkort gaan Esmee en ik er iets leuks mee doen. Ook kreeg ik The Cage, welke ik mag lezen voordat de Nederlandse vertaling verschijnt. Later zal dit boek naar Melisa van Booknuts gaan. Ik ben benieuwd! Stiekem vind ik de Engelse cover ziek veel mooier dan de Nederlandse.

The Crown of Embers is het vervolg op A Girl of Fire and Thorns en kocht ik van de bol.com bon die ik kreeg op mijn verjaardag. Ik heb echt heel veel zin dit boek te gaan lezen, want ik vond deel één echt heel goed. Als recensie-exemplaren ontving ik Lequidator van Gottmer en In de ban van de Wolf van Clavis. Dankjewel!

TAS

Kijk die tas mooi zijn!

Tags: , , ,

Divider

9 responses to “New in | Juli

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet enkele foto’s gestopt ben met tellen. Wat een massa boeken heb je gekregen en gekocht. Maar tja, je moet die nieuwe BIlly-kasten uiteraard wil volkrijgen. Lege boekenkasten zijn nu eenmaal geen zicht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.