New in | Januari

Geplaatst op 30 januari 2015 door Emmy in Boeken, Haul / 16 Comments

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer bijna om.. En ook deze maand heb ik weer een aantal nieuwe boeken in mijn kast mogen verwelkomen. Tot ongeveer de helft van de maand viel het echt enorm mee… Maar tijdens de tweede helft kreeg ik af en toe post en nam ik ook wat boeken over. Het gevolg? Toch wel weer een aardige nieuwe stapel. En dan tel ik het boekenfestijn waar ik de 31ste heen ga niet mee, want a. deze blog is eerder online gekomen en b. daar maak ik een aparte haul van (want we <3 hauls). Wel heb ik ook wat boeken verkocht… Dus zooooo erg is het niet dat er weer boeken bij zijn.. Toch? TOCH?!

newjan2

Allereerst kocht ik tijdens de meet & greet met P.C. Cast de twee delen die ik nog miste uit de serie; Verleiding en Verborgen. De kortingsactie liep toen nog en ik betaalde dus maar 10 euro per boek. Het feit dat ik 15 euro aan VVV bonnen had, maakte het natuurlijk nóg leuker. Ook kocht ik Extase, in dezelfde kortingsactie. Later bleek het de box uitgave te zijn, die kleiner is dan mijn andere boeken. Gelukkig mocht ik hem omwisselen van Van Goor! Top service!

newjan1

Vervolgens kreeg ik van een vriend het eerste deel van de Manga The Wallflower . Hij had hem nog liggen en deed er toch niks mee. Ik heb hem pas gelezen en de recensie verschijnt binnenkort.

Op Facebook kocht ik Ignite me over. Ik heb de andere delen natuurlijk in het Nederlands, maar dit was een deal die ik niet aan mezelf voorbij kon laten gaan. En stiekem vind ik deze uitgave ook wel erg mooi hoor.. Want gerafeld papier <3

Tot slot zie je op deze foto Flame staan. Deze won ik bij Nine Sisters, en ten tijde dat ik deze foto maakte, was ik er nog in bezig. De recensie verschijnt binnenkort.

newjan3

De volgende vier beauty’s alweer! Rechts zie je Gabriël staan. Deze won ik ook bij Nine Sisters. Geluksvogel dat ik ben! Ik ben erg benieuwd naar dit boek, volgens mij is het lekker duister en daar heb ik wel zin in!

Vervolgens nam ik twee boeken van Thyrze over; In Opstand en Onthulde Geheimen, beide verhalenbundels van Storm Publishers. Ik heb ze al gelezen en binnenkort kunnen jullie de recensies verwachten.

Ook Everneath heb ik al gelezen. Dit boek met een moderne mythologische twist kocht ik voor €3,20 ofzoiets bij The Book Depository. Echt.. Inclusief verzenden.. Hoe kunnen ze het er voor doen? Ik hou wel van dat soort mooie acties, daarvoor wil ik de gok nog wel eens wagen om iets uit te proberen.

newjan4

Natuurlijk hebben de meesten van jullie ondertussen wel gehoord van Girl Online. Ik wist niet echt of het boek voor mij zou zijn, maar toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik hem wilde recenseren, heb ik toch ja gezegd. Ik heb hem al gelezen en ben toch aangenaam verrast.

Tijdens het (afscheids)etentje van het Promoteam kregen we allemaal een goodiebag, waar dit boek in zat: How to love . Ik ben er erg benieuwd naar en hoop het binnenkort te kunnen lezen.

Nog een recensie-exemplaar wat ik mocht ontvangen is Rode letters. Dit boek valt onder het nieuwe ‘urban’-label en ik ben echt heel erg benieuwd. Het lijkt me in ieder geval een heel tof boek!

newjan5

Tot slot ben ik naar Hoofddorp geweest en daar stond een tafel met boeken. Als je x aantal boeken meenam, kreeg je x % korting. En toen viel mijn ook opeens op deze boeken van P.C. Cast. Zij vallen binnen de Partholon wereld en ik ben er erg benieuwd naar; ze stonden al een tijdje op mijn tbr en nu kan ik ze toevoegen aan mijn verzameling. Yay!

newjan6

Want mijn boekenkast is heus nog niet vol…. Nee…Ik moet een extra kast. Zucht.

Tags: , , ,

Divider

16 responses to “New in | Januari

 1. Kath

  Hi, ik heb een vraag over het papier van Ignite me. Ik heb namelijk even geleden Shatter me in het Engels in paperback gekocht en ik was zwaar teleurgesteld met de kwaliteit van het boek. Het papier was haast dunner dan wc papier en erg vervelend te hanteren. Toch vond ik het Engels wel interessant om te lezen en begon ik te twijfelen in welke taal/format ik de volgende boeken zou willen kopen. Ik vraag mij dus af, hoe is het papier van de Ignite me hardcover? Is het erg dun (kan je een vergelijking maken met een ander boek)? Nou ja, in elk geval heel veel plezier met het lezen van al die boeken!

  • Hoi Kath!

   Ik heb even voor je gekeken. Het papier van mijn hardcover is ook vrij dun, maar dat hebben wel meer Engelse boeken. Zeker pockets hebben vaak dunne bladzijden, wat mede ook de reden is voor de lage prijs.
   Ignite me is dus ook vrij dun qua papier, maar ik kan je nog niet zeggen of het storend leest. Hopelijk heb je wat aan dit antwoord!

 2. Jouw maandelijkse aanwinsten blogpost vind ik altijd super leuk om te zien. Nu ja, ik vind bookhauls sowieso leuk, maar vermits we voor een groot deel van dezelfde boeken houden is het natuurlijk heel tof om te zien wat er in je boekenkasten is terechtgekomen.

  Ik ben trouwens wel een klein beetje jaloers dat je ‘Rode letters’ nu al kan lezen. Naar dat boek ben ik immers heel erg benieuwd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.