New in | Februari

Geplaatst op 28 februari 2015 door Emmy in Boeken, Haul / 24 Comments

Het is weer het einde van de maand en dat betekent… mijn haul! Jullie zullen onderhand wel moe worden van al die aankoopjes (grapje). Maar vast wel van het feit dat ik elke maand weer zeg dat het wel mee leek te vallen maar in totaal weer veel te veel was. Ik kan er niks aan doen… Ze willen gewoon graag in mijn kast wonen! Wel heb ik een boek weggegeven, dus dat maakt wel iets goed… Toch? In ieder geval; veel plezier met kijken, ook al zullen jullie sommige boeken al gezien hebben!

newin8

Deze boeken kocht ik op het boekenfestijn. Een vrij magere buit, voor mijn doen! Deze boeken heb ik allemaal al gelezen. Het gaat dus om Spoorloos en het vervolg Een andere wereld van Salla Simukka, de schrijfster van de Sneeuwwitje trilogie. Daaronder ligt Slaaplied van Amanda Hocking, het tweede deel in de Watersong serie. Ik ben nu echt op zoek naar deel 3, want ik vind de serie heel vermakelijk!

newin7

Deze boeken kocht ik bij de kringloopwinkel. Een kennismaking met de middeleeuwse wereld is een oud lesboek, maar voor 1,50 kon ik hem niet laten liggen. Ik ben dol op de middeleeuwen en wie weet is dit echt heel leerzaam! Ook kocht ik de hardcover van Harry Potter en de vuurbeker. Het het oog op later wil ik deze boeken ook allemaal in hardcovereditie hebben.. En voor 2,50 ofzo kon ik het echt niet laten liggen!

newin5

Het boek De Crypte van Amanda Stevens ontving ik van Harlequin voor een recensie. Het is een heruitgave en ik vond hem erg leuk. In maart kunnen jullie de recensie lezen! Vlam van Floortje Zwigtman won ik op de facebookpagina van uitgeverij Moon. Ik ben er echt heel benieuwd naar (als dit verschijnt hoop ik hem al uit te hebben!). Ik heb goede dingen gehoord!
Ik kreeg van BBNC uitgevers het Mandala kleurboek. Hij is lekker groot.

newin6

En ik ben al begonnen met een mandala!

newin4

Tot mijn grote vreugde kreeg ik van Uitgeverij Moon de eerste drie Alchemist boeken! ZO lief! Ik heb de eerste twee delen nu gelezen en die vond ik echt super leuk! Het verklapte het eind van Vampire Academy (ik moet deel 6 nog zien te scoren) wel, maar dat mag de pret niet dulden. Het wordt straks, als ik De Indigo bezwering heb gelezen, echt wel een beetje afkicken geloof ik!

newin3

Naast Funko Pop! hottie Castiel voor in mijn boekenkast, kocht ik nog wat andere boeken. Ik was in Amsterdam en kocht bij Scheltema (die uitverkoop had, maar daar nam ik niks van mee) het boek Ready player one. Iedereen die dit boek heeft gelezen is heel erg enthousiast en het boek is nu maar 5 euro! Rennen naar de winkel dus!

Bij de ABC was het ook uitverkoop en nam ik het tweede deel van de ZOM-B Chronicles van Darren Shan mee. Deze bundel bevat deel 3 en 4 van de ZOM-B serie. Nu deel 2 nog zien te scoren.

Als laatste op deze stapel: De Vikingen; leven, mythen en kunst. Deze kreeg ik van een goodreads friend nadat ik door haar op ‘wil ik lezen’ drukken. Toen ze hem uit had, stuurde ze hem naar me toe. HOE LIEF IS DAT!? Mijn scriptie en ik zijn Sonja dankbaar. Je bent een held.

 

newin

Ik loop heel vaak mijn pakjes mis, maar in de vakantie ging dat natuurlijk aardig goed. Ik miste er maar een, en toen hij kwam… Was er opeens nog een pakje. Huh? Van beide boeken wist ik niet dat ik ze zou krijgen.. Leuke verrassing toch? Ik vind het altijd wel spannend, omdat het soms boeken zijn die ik niet zo snel zou oppakken. Bij deze boeken laat ik me graag verrassen, al zijn ze wel dik! Oeps… En jullie zullen in de TBR van morgen zien dat ik al wat dikke boeken voor maart had uitgezocht. Maar goed, ik ga De Paladijnse voorspelling en Als je het licht niet kunt zien, vast met veel plezier lezen!

newin2

En toen ging ’s middags weer de bel. Wat? En toen bleek mijn pakje van de boeken adventskalender gearriveerd te zijn. YES! En de inhoud is FANTASTISCH! Namelijk de hele Glass serie: Storm Glass, Sea Glass en Spy Glass. Ik kan echt NIET wachten in deze boeken te beginnen. Ze lijken me ZO tof!

Vlak voordat ik deze post zou plaatsen, kreeg ik nog een boek binnen, namelijk het nieuwe new adult boek van clavis: Het boek van Tess.

Tot slot kreeg ik eindelijk mijn Supernatural t-shirts binnen.. Maar deze laat ik binnenkort nog eens goed zien in een ‘fandom t-shirt blogje’. Sommigen van jullie hebben ze wel al gezien. Ik ben er kei blij mee!

Nou, dat was weer heel erg veel, toch? Dat vind mijn boekenkast ook… Meh. Ik ben benieuwd of maart gaat meevallen…. jij ook?

 

 

Tags:

Divider

24 responses to “New in | Februari

  1. Ik twijfelde nog over de Alchemistboeken, maar ik heb het idee dat het net niet mijn boeken zijn. Tsja, ik weet niet. Twijfel nog.
    Leuke haul sowieso. I <3 hauls.

  2. Altijd leuk die bookhauls. Hier was het deze maand ook de moeite ik heb echt geen flauw idee wanneer ik ooit al mijn eigen boeken ga moeten lezen, laat staan alle titels die ik zou willen lezen – terwijl er elke maand nieuwe aanwinsten bij komen.

  3. Nicole

    Mooie haul. Ik ben heel benieuwd naar De Alchemisten serie. Ben nu bezig met het laatste deel van Vampire Academy. Mijn zus heeft al wel de eerste 2 delen van De alchemisten gelezen, en die vond ze erg leuk.
    Het mandala kleurboek ziet er ook mooi uit 😀

  4. Ik heb Ready Player One ook nog gekocht afgelopen week 😀 Of nja, m’n moeder had hem voor me meegebracht omdat ik hem nog zo graag wilde, haha xD En nice! Harry Potter hardcover voor maar 2.50 😀

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.