New in | Augustus

Geplaatst op 30 augustus 2015 door Emmy in Haul / 20 Comments

bookhaulsbelike

Pas plaatste ik deze foto op instagram, waarbij jullie meteen een preview hadden van de nieuwe boeken die ik deze (en eind juli) heb binnengekregen of gekocht. Uiteraard zal ik ze weer allemaal even toelichten. En geloof me… het zijn er weer veel.

Untitled-2

Ondanks dat augustus meestal een vrij rustige maand is qua het verschijnen van nieuwe boeken (ik wacht er nog op een paar), blijkt mij dat niet te weerhouden om veel nieuwe boeken in mijn kast te verwelkomen. Gelukkig zijn mijn kasten nog niet vol, maar ik probeer wel op te letten. Gelukkig zijn er komende maand wel twee ruilavonden bij mij in de buurt, dus ik weet zeker dat dit boek komt! Onderstaande boeken staan in random volgorde.

bloedenscherven

Begin augustus verscheen dan eindelijk het tweede boek van Kelly; Bloed en Scherven, wat het vervolg is op Stof en Schitteringen. Ik kreeg dit boek van haar op gestuurd voor een eerlijke recensie.

koopjes

Dit stapeltje is een mix. Ik ontving 456 dingen om te tekenen ter recensie van BBNC uitgevers. De charmed comic en zuster van de duisternis kocht ik op de Deventer boekenmarkt. Best wel een magere score…. Maar goed voor de bankrekening. In Amsterdam, bij Scheltema, kocht ik The Screaming Staicase. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar dit boek en omdat hij nog geen 7 euro kostte, nam ik hem mee. Dit boek is overigens ook pas in het Nederlands verschenen en ik twijfelde enorm of ik die (voor 10 euro) of deze zou meenemen. Mijn portemonnee won.

brainstorm

Dit zat in de goodiebag van de Best of YA brainstorm waar ik mocht komen. Ik was er drie jaar terug ook en het was weer zo gezellig! Allemaal bekende en onbekende mensen ontmoeten en babbelen over de leukste dingen ooit; boeken. We kregen het vorige boek van Buddy, Pokerface (erg leuk, aanrader!) en een doe-boek. In mijn geval Finish this book. Leuk, want deze had ik nog niet! Ook kregen we een van de twee mokken. Ik kreeg eerst de divergent mok (die ik ontwierp), maar die had ik al. Dus ruilde ik met een ander.

recensieexempl

Dit zijn allemaal recensie-exemplaren. Ik ben weer erg verwend! Ik ontving Vuurpreek voor de komende blogtour. Ik ben erg benieuwd naar dit boek, het schijnt echt wel heel vet te zijn. Charisma ontving ik van Best of YA. Het was niet helemaal mijn soort boek, maar toch zette het me erg aan het denken. Wat wel een bijzonder boek was, is Een heel bijzonder meisje, die als een hele verrassing opeens op de deurmat lag. Het is niet een boek wat ik normaal op zou pakken, maar toch wist het boek me te grijpen. Als laatste ontving ik Geek girl 4: Gouden bergen. Deze liep ietswat vertraging op door de post (het lijkt wel alsof ik de laatste tijd veel post kwijt ben geraakt…) maar uiteindelijk kreeg ik hem dan toch binnen. En mijn quote staat er in. Zo leuk!

zombvampire

En dit waren dan weer boeken die ik (tweedehands) kocht. Bij de ABC in Den Haag – terwijl we wat tijd moesten doden (he wat rot) – kocht ik deel 2 en deel 5 van de Zom-B reeks van Darren Shan. Deel 3 en 4 had ik namelijk al! Ik heb deel 2 al gelezen en ik vond hem echt heel tof! Ook kocht ik het zesde deel van de Academicus Vampyrus serie: Offergave. Dit boek kocht ik tweedehands in Tilburg (Tip, de overige 5 delen liggen er ook!). Ik kon namelijk niet kiezen en vond dat ik wel een cadeautje had verdiend na het slagen voor mijn opleiding. Ik was al lang naar dit deel op zoek, dus kassa! Kom maar bij Emmy. Ik weet al een beetje hoe het af gaat lopen, maar dat maakt me niet zo veel uit!

joanneomhuld

Omhulde stad heb ik al gelezen, maar ik wilde het boek ook nog heeeeeel graag in de kast kunnen zetten. En toen kreeg ik opeens een geweldige deal in mijn schoot geworpen. Nu kan ik al helemaal niet meer wachten op het derde deel! Daarnaast ontving ik een boek over Jeanne d’Arc als recensie-exemplaar. Dit is een non-fictie boek en soms best taaie kost, maar toch wel erg interessant!

wicca7tot15

Vervolgens mijn current-obsession: de Wicca serie. Ik kocht deel 7 en 8 over van iemand op facebook en kreeg vervolgens een kei lief mailtje; ik mocht deel 9 tot en met 15 van iemand hebben. ZO LIEF! Nu heb ik de serie compleet en kan ik lekker door. En zo meteen is het over.. de horror!

Dat waren weer heel veel mooie nieuwe boeken, niet? Naar welke zijn jullie vooral benieuwd?

Tags: ,

Divider

20 responses to “New in | Augustus

  1. Woow wat een lekkere stapel! Het eerste deel van Lockwood vond ik echt fantastisch.
    En de boeken van vampire acedemy wil ik ook zo graag in die uitgave hebben! lijkt onmogelijk. Heb de omnibus wel maar wil liever de boeken los. (Snob)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.