New in | April

Geplaatst op 29 april 2015 door Emmy in Boeken, Haul / 6 Comments

April zit er weer op en dat betekent dat het weer de hoogste tijd voor een haul! Ditmaal kan ik eindelijk zeggen dat het er wat minder zijn.. maar het zijn er nog steeds veel! Het zijn eigenlijk vooral boeken die ik heb gekregen; omdat ik gewoon steeds geen boek tegenkwam om te kopen. Elke dag voel ik me weer ontzettend vereerd dat uitgeverijen het vertrouwen in mij hebben om zo veel moois op te sturen. DANKJEWEL!

newinapril

De Hoofdstraat ontving ik van BBNC en is een super leuk en origineel prentenboek wat ik binnenkort op mijn blog zal bespreken. Ik vind de illustraties echt heel leuk gevonden. Maar dat is niet het enige boek wat ik van deze uitgeverij mocht ontvangen. Ik kreeg namelijk ook Achter de schermen Game of Throne seizoen 1 & 2, een echte musthave voor de Game of Thrones fans!

Toen kreeg ik een mailtje dat ik een van de gelukkigen was die het boek Overstroomd had gewonnen van Eva Moraal. Ik heb het boek al gelezen, maar die nieuwe cover wilde ik natuurlijk wel. Dus daar was ik echt blij mee, want ik vind het echt een heel goed boek.

Vervolgens ontving ik Ongemerkt, een boek waar ik echt ontzettend veel zin in had. Ik heb hem al gelezen en WAUW. Heerlijk!

Ook is Wij Leugenaars deze maand verschenen. De vertaling is heel goed en ik heb het boek al herlezen.

newinapril2

Ik ontving ook een Graphic novel, waarvan jullie de recensie al hebben kunnen lezen: Ben X is een boek van Vlaamse/Nederlandse bodem. Een ander iets van deze bodem is de toffe sleutelhanger die ik won. DEATHLY HALLOWS.

Ter recensie kreeg ik ook nog De oneindige zee, het langverwachte vervolg op de 5e golf en Virus, het nieuwste boek van Mirjam Mous. En omdat ik natuurlijk net niet won bij de Blossom Books coverwedstrijd, ontving ik het uiteindelijke boek van Ik geef je de zon. Zo is hij ook mooi, maar toch vind ik het heeeeeel jammer dat mijn omslag het niet is geworden.

newinapril3

En toen kreeg ik opeens een heel pakket thuisgestuurd! Twee van de drie boeken waren geheel onverwacht, maar ik ben er wel erg nieuwsgierig naar. Het zijn de volgende boeken: Door de zombiespiegel, The Good Girl en Over de grens. Jullie lezen er binnenkort over!

Dit was het weer voor deze maand. Hadden jullie nog leuke aankopen?

 

Tags: ,

Divider

6 responses to “New in | April

  1. Over de grens en Ongemerkt belanden hier ook in de bus. Maar ik ben ook wel erg nieuwsgierig naar Door de Zombiespiegel en De oneindige zee. Het lijkt al zo ontzettend lang geleden dat ik de Vijfde golf heb gelezen.

  2. Haha, ik vind het nog altijd best wat, maar in vergelijking met wat je soms hebt, is het idd niet veel.
    Ik wil zelf ‘Ik geef je de zon’ ook nog hebben en ik wil die van De Zombiespiegel ook nog, maar ik moet ook nog deel 1, hahaha.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.