Mijn verlanglijstje

Geplaatst op 3 juli 2024 door Emmy in Boeken / 0 Comments

Ik ben bijna jarig! 34 alweer. Pfoe.

Niet dat ik het dit jaar groots vier… Op een of andere manier heb ik daar niet mega veel trek in ofzo? Maar ik vind het wel altijd leuk om met mijn verlanglijstje bezig te zijn. Dus ik wil graag een aantal boeken op mijn verlanglijstje met jullie delen. Wie weet inspireert het je!

Naast een hele boel boeken (die ik vooral wil laten zien), vraag ik ook altijd wat kleding, wat lego en wat witchy dingen. Ook staat er nog altijd een free little library op mijn lijstje. Ik wil zoooo graag een minibieb, maar ik weet niet zo goed hoe ik dat aan kan en wil pakken. Ook vraag ik een nieuwe witchy opleiding en een cursus drum maken. Je mag dromen, toch?!

Op naar de boeken! Ze zijn allemaal aanklikbaar, trouwens en staan in willekeurige volgorde.

Deze boeken staan (onder andere) op mijn wishlist

Deze serie lijkt me heel tof. Ik vond de film ook heel leuk!

Kijk die kaft nou. ZO MOOI. Het heeft heksen, magie en het klinkt gewoon epic.

Deze lijkt me echt heel tof. Ik ben dol op cozy fantasy.

Dit deel van de Lore Olympus serie heb ik nog niet.

Ik ben gewoon een sucker voor mooie kaften oke.

Ik wil niet alleen fictie. Dit klinkt als een mega interessant boek.

De Edda las ik al eerder, maar ik wil een eigen exemplaar.

Dit boek klinkt zoooo leuk.

Dosis girlpower: check.

Een witchy Jane Eyre retelling.

Deze lijkt me echt zo leuk! Meer witchy meer beter.

En tot slot:

Conclusie: er zijn teveel toffe boeken met mooie kaften. 🙂

Welk boek staat hoog op jouw verlanglijst?

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.