Mijn enorme YALC haul

Geplaatst op 21 juli 2015 door Emmy in Evenement, Haul / 18 Comments

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik afgelopen weekend naar Londen geweest. Samen met negen andere boekenliefhebbers ben ik naar YALC (onderdeel van Comiccon) en de Harry Potter tour geweest. Over beide fantastische evenementen zal er nog een blogje verschijnen. Eerst wil ik jullie graag lekker maken met alles wat ik dit weekend heb gekocht. Ik ben er zo belachelijk blij mee en wil jullie graag mijn nieuwe parels laten zien!

freeyalc

Allereerst kreeg ik een aantal boeken gratis. Echt wauw. Allereerst Boo. De achterflap sprak me echt meteen aan, dus ik ben benieuwd! Minder aansprekend is Stone rider. Ik hoopte dit boek nog te ruilen, maar helaas. Maar misschien is het boek achteraf wel heel tof, dus ik mag eigenlijk niet klagen!

Klagen doe ik niet over Dangerous lies. Dit boek van Becca Fitzpatrick kan haast niet anders dan tof zijn. Ik vond Hush, hush namelijk erg leuk!

Vervolgens kreeg ik een boek wat heel interessant is, omdat er verschillende edities zijn weggegeven. Er waren een paar verschillende covers! Ik heb het over het boek Night Owls en ik heb de cover met ‘fly’ erop. Het schijnt de topper van dit jaar te worden, dus ik ben erg blij dat ik deze limited edition heb weten te bemachtigen!

Maar de topper van de gekregen boeken en waar ik Esmee 1000000000000 dankbaar voor ben: The Invasion of the Tearling. JA OMG DAT BOEK IS NET UIT EN ZE DEELDEN HEM UIT. LOVE MY LIFE. Echt hoor. DANKJEWEL ESMEE!

londenyalc

Ik kocht ook een hele boel boeken bij kraampjes en waterstones. Zo kocht ik het vervolg op Angel, Angelfire. Ik ben zo benieuwd! Uiteraard heb ik hem ook laten signeren! Net zoals ik deed bij het vervolg op The Winner’s Curse: The Winner’s crime. Mooie covers en volgens mij een fijn verhaal!

Omdat Lucy Saxon aanwezig was, besloot ik ook haar boek Take back the skies, te kopen. Ik vind de omslag echt heel vet. Die kleuren. Zo mooi!

Over mooie kleuren gesproken; My true love gave to me is echt een plaatje! Tim heeft de andere editie (die ik nog toffer vind!), maar die was helaas uitverkocht. Toch vind ik het echt een prachtige editie. En 5 pond voor een hardcover is toch geen gulden? Normaal was hij 11 pond! Ook scoorde ik eindelijk The Falconer, een boek wat ik al heel lang wilde hebben.

merida

Tot slot kocht ik ook een niet-boek bij YALC, namelijk een Funko-pop van Merida, mijn favoriete Disneyprinses. Daarnaast scoorde ik een groot aantal goodies, waaronder de YALC goodiebag. Niet alles staat op de foto, want niet alles is even fotogeniek.

waterstones

Naast de boeken op YALC, kocht ik ook nog andere dingen. Ik kocht in het centrum bij Waterstones het slot van de Daughter of Smoke and Bones trilogie: Dreams of Gods and Monsters. Samen met Katja kon ik namelijk een mooie deal sluiten met de buy one get one half price actie. Ik kocht ook een tekenboekje bij Paperchase (ik mis die winkel zo!)

goodies

Bij de Harry Potter Tour kocht ik maar één ding, wat wel duur was, maar wat ik al jaren wilde: een Slytherin Robe. ZO BLIJ MEE. Hier draag ik hem:

gewaad

Wat een fantastisch weekend.. En oh wat gaat mijn maand-haul gigantisch zijn. #Sorrynotsorry

Tags: , ,

Divider

18 responses to “Mijn enorme YALC haul

  1. Hoi! Leuk Verslag. Wat gaaf dat jullie nog naar Harry Potter Tour zijn geweest.
    Ik was ook echt enorm blij met the Invasion of the Tearling. Kon het echt niet geloven dat ze die gewoon gratis op tafel legde zodat wij hem konden meepakken! aaaah.

    • Daar zit een soort usb ding in.. Moet het nog een keertje testen wat er op staat, maar ik gok een preview van het boek en een songlist.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.