Met de trein naar Elfia… Op z’n gaafst!

Geplaatst op 5 maart 2014 door Emmy in Evenement / 7 Comments

Ik kreeg gister een mailtje in mijn mailbox waarvan ik niet zeker wist of ik nou in huilen moest uitbarsten of moest gaan juichen. Want voor iedereen die vanuit het zuiden van het land in het weekend van 19 en 20 april naar Elfia (De Elf Fantasy Fair) vertrekt, heeft de mogelijkheid om in style te reizen. Harry Potter style. HOE AWESOME IS DAT!?

Nu snappen jullie misschien wel waarom ik wel kan janken.. Want die trein komt dus langst ons station en ik kan niet mee. Want geen geld. Maarja. So be it. Misschien ga ik wel even kijken hoe dat ding langs dendert.. Want je bent een Harry Potter fan of je bent een Harry Potter fan.

De trein vertrekt op zowel zaterdag als zondag vanuit Valkenburg en ziet er uit als een echte Hogwarts Express (GAAF). Het traject loopt tot aan station Elfia (Breukelen) en zal stoppen te Maastricht, Roermond, Eindhoven en Den Bosch. En ik woon tussen Eindhoven en Den Bosch dus huilie huilie! Gaaf niet!?
’s Avonds neemt de trein je ook weer terug mee naar het zuiden, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken! En tijdens beide reizen zal de locomotief eventjes stoppen om te tanken (water en kolen). Hoe gaaf, magisch en awesome zal dit zijn?

Mocht je nu zeggen: JA IK WIL VERKLEED DIE TREIN IN!? Wees er dan snel bij, want er zijn maar een gelimiteerd aantal kaarten die gekocht kunnen worden. Alleen online en alleen een retourtje. En het zijn er maar 486, dus mocht jij de trein naar Hogwarts willen halen, moet je dringen bij de online kassa. Hoewel het wel prijzig is (€49,50 voor een retourtje) heb je wel een onvergetelijke reis met een echte stoomtrein!

De treintijden:
Vertrek Valkenburg 6:45 – Maastricht 7:30 – Roermond 8:15 – Eindhoven 9:15 – ’s-Hertogenbosch (Bois-le-Duc) 9:45 – Aankomst Breukelen 10:30

Vertrek Breukelen 21:00 – ’s-Hertogenbosch (Bois-le-Duc) 22:00 – Eindhoven 22:30 – Roermond 23:30 –  Maastricht 0:15 – Aankomst Valkenburg 0:30

Mocht jij nou een mazzelaar zijn die mee gaat: zwaai naar mij! Ik zwaai dan terug!

 

Tags:

Divider

7 responses to “Met de trein naar Elfia… Op z’n gaafst!

  1. Woah, dat is wel super gaaf zeg D: Ik kan me herinneren dat er hier op het station in Roosendaal zo’n Harry Potter achtige trein een keer langskwam, daar ben ik toen nog wel naar gaan kijken. Maar dat is echt alweer heel lang geleden xD

    En heeeeel misschien dat ik nog naar de Elf Fantasy Fair ga, maar dat weet ik nog niet, want een vriendin van me kon misschien nog kaarten krijgen van een collega ofzo. Dus we moeten nog even kijken :3

  2. Ohhhh nou vind ik het echt heel zonde dat ik niet kan gaan, ik ga dat weekend namelijk naar HobbitCon in Bonn! Maarja ik woon sowieso ook niet in het zuiden dus ik had sowieso niet mee gekunt maar ohhhhhhhhhhh wat vet!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.