Meet & greet Holly Smale

Geplaatst op 25 september 2015 door Emmy in Evenement / 6 Comments

Ik vind de Geek girl boeken erg vermakelijk. Ze zijn toegankelijk, grappig en een beetje nerdy. Just the way I like it. Ik was dan ook erg blij toen ik hoorde dat Holly Smale naar Nederland zou komen. Gisteren, 24 september, was zij bij boekhandel Donner in Rotterdam. En ik besloot er natuurlijk heen te gaan!

Foto 24-09-15 15 08 14

Ik sprak af met Madelon en samen zochten wij de boekhandel op. We waren behoorlijk vroeg en het regende. Hard. Maar dat weerhield ons niet om met een volle tas aan te komen. Niet veel later kwamen we meer bekenden tegen en schoof Holly aan.

Foto 24-09-15 15 37 43

Wat een ontzettend gezellig mens in Holly! Ze nam voor iedereen ruim de tijd om foto’s te maken, de boeken te signeren en eventueel vragen te stellen. Omdat ik als eerste van ons groepje was, stond ik eigenlijk een beetje met mijn mond vol tanden toen ze vroeg of ik nog een vraag had. Eh… no? Toen ze me om mijn naam vroeg, antwoordde ik ‘Emmy, like the.. er.. award.’ Iedereen moest toen echt keihard lachen, maar ik zeg dit eigenlijk vrijwel altijd tegen internationale auteurs. Niet omdat ik vernoemd ben naar de prijs hoor (nee, echt niet), maar omdat ze deze prijzen allemaal wel kennen. En ok. Het breekt het ijs ook wel.

Foto 24-09-15 16 06 50

Na gezellig met Holly, de uitgever en de rest gekletst te hebben, schoof Esmee ook nog even aan. Meer foto’s! Dat was kort maar krachtig. Niet veel later besloten ook wij te gaan. We kregen een knuffel van Holly en liepen naar de metro. In eerste instantie wilde ik nog naar de kringloop, maar het was zulk slecht weer, dat ik het maar oversloeg. We zijn nog gezellig wat gaan drinken en toen moest iedereen al weer gaan. Zelf moest ik nog wachten tot half 7, dus ik heb heerlijk zitten lezen.

Foto 24-09-15 16 05 57 (1)

Ik vond het echt heel leuk dat Holly in Nederland was. Ondanks de wat lage opkomst was het erg gezellig. En tja.. ik vind het natuurlijk ook echt super leuk om weer wat gesigneerde boeken aan mijn verzameling te mogen toevoegen! Ik wil Gottmer heel erg bedanken voor het naar Nederland halen van Holly en de hartelijke ontvangst!

Foto 24-09-15 21 40 01

Tags: , , , ,

Divider

6 responses to “Meet & greet Holly Smale

  1. Wat een leuke foto’s! Zelf heb ik alleen het eerste Geek Girl boek gelezen (en ik ben niet zo’n fan), maar Holly Smale lijkt me een heel sympathieke en toffe ateur 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.