Londen & Edinburgh Haul

Geplaatst op 2 april 2017 door Emmy in Haul / 6 Comments

Ik ging afgelopen weekend naar de andere kant van de Noordzee; Melisa opzoeken. Het was een heerlijke vakantie waarin we zó veel hebben beleefd (zoals je gisteren hebt kunnen lezen!). Ik had expres een grote koffer mee, want ik verwachtte echt wel wat te gaan scoren, maar uiteindelijk bleef het vooral bij de dingen die Melisa al eerder voor mij had gescoord.

Melisa had al een aardig voorraadje bij elkaar geshopt. Zij ging naar events met toffe schrijfsters en liet voor mij boeken signeren, maar scoorde ook fijne deals bij winkels als The Works. Wat bof ik toch met zulke vriendinnen.

Vooral veel boeken

Allereerst had Melisa een funko voor mij weten te scoren voor een mooie prijs, namelijk Arya Stark van Game of Thrones. En ook een aantal boeken.

The Scarecrow Queen van Melinda Salisbury kocht zij tijdens een event. Hij is gesigneerd! Ik kijk er enorm naar uit om dit boek te gaan lezen. Een ander gesigneerd boek is Traitor to the Throne van Alwyn Hamilton. Ik wil het boek ook in het Nederlands lezen… Maar de kans op een gesigneerd boek kan ik niet laten liggen!

Ook scoorde ze The Inquisition van Taran Matharu voor mij. Wist je dat deel één binnenkort in het Nederlands verschijnt? Hij is supertof… een echte aanrader!
Voor slechts één pond scoorde ze ook Level2 van Lenore Appelhans voor me. Geen idee of hij tof gaat zijn, maar hij sprak me wel aan en het was zo goedkoop…

Tot slot scoorde ze ook de boxset van de nieuwe Marie Lu serie voor me; The Young Elites, The Rose Society en The Midnight Star. Deze boeken worden volgens mij niet vertaald en dan vind ik 6 pond een kei fijne prijs voor drie boeken.

Uiteindelijk kocht ik zelf drie dingen in Londen die het vernoemen waar zijn; Harry Potter schoenen bij de primark en natuurlijk een kaartje voor Cursed Child. #mazzelkont. Bij het theater kocht ik een toffe totebag van Slytherin. #nooitgenoeg.

In Schotland scoorde ik een zwart skaterrokje (wilde ik al heel lang), veel toegangskaartjes, veel eten en honing whiskylikeur en mede. Vooral drank dus. Oeps.

Al met al ben ik met een zwaardere koffer naar huis gegaan, maar het was het helemaal waard! Ik heb geen extra boeken meer gescoord, dus daar mag ik best trots op zijn. (Al bestelde ik er dinsdag meteen weer een en kocht ik donderdag ook weer boeken… oeps).

Wat kopen jullie graag op vakantie?

Tags: ,

Divider

6 responses to “Londen & Edinburgh Haul

 1. Hele gave haul zeg!! Vooral supergaaf dat je die gesigneerde boeken hebt gekregen en de Marie Lu boeken voor zo’n super prijs hebt kunnen krijgen, wauw :O

  En wat ik graag koop op vakantie? BOEKEN hihi.
  Vooral als we naar London gaan, ga ik helemaal los bij Waterstones en the Forbidden Planet. Ik vind het vooral zo leuk dat je bij Forbidden Planet gesigneerde boeken krijgt! Ik kocht er al een aantal gave boeken met een handtekening, zo leuk! En natuurlijk gaat er ook altijd een hoop mee naar huis wat we voor Milan kopen.

 2. Wat ik graag koop op vakantie? Ook boeken natuurlijk, hihi. Maar vaak lukt dat niet, omdat er weinig Engelse boeken zijn, hihi.
  Ik had laatst overigens ook dat tweede deel van Hamilton vast en ik vond het echt opmerkelijk dat ie bijna twee keer zo dik was als deel 1.

 3. Wat een mooie haul! Ik ben heel benieuwd naar The Young Elites serie en voor zo’n prijsje kun je een boxset natuurlijk niet laten liggen 😉 Level 2 zie ik vaak voorbij komen op Goodreads. Voor 1 pond zou ik die ook zeker gekocht hebben haha

 4. Wat een gave haul!! Eigenlijk koop ik nooit wat op vakantie. Komt vooral doordat we de laatste jaren naar Turkije zijn geweest en mijn Turks is 0, dus ja, dan kom je niet ver. Ik ben te bang om douane controle te krijgen, dus ik ga ook niet voor B-keuze en nep kleding daar.

 5. Ik vind het echt super leuk voor je dat Melisa zoveel leuks voor je verzamelt. Zelf koop ik op vakantie liefst ook boeken. EIgenlijk is dat ook één van de redenen waarom ik zo graag nog een keertje naar Londen wil gaan. Als dat eindelijk een keertje lukt mag ik me toch wel lichtjes laten gaan. Het is immers al bijna 17 jaar geleden sinds ik daar was.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.