Lobsters Book Tag

Geplaatst op 21 augustus 2015 door Emmy in TAG / 15 Comments

Onlangs werd ik op twitter door Eline getagd voor de ‘Lobsters Book Tag’ die hier te vinden is. Het leek me erg leuk deze tag ook in te vullen. Dus bij deze!

mooiding2

1. Freddie

A book where the outside doesn’t exactly match the inside. (Doesn’t have to be negative. May be a pretty book that turned out to be terrible, or a book with a rather bad cover that turned out to be amazing!)

Oh jee.. Dit begint meteen al heel erg moeilijk. Ik ben me meteen keihard aan het bedenken welke cover ik afstotelijk vind, maar de inhoud geweldig. Of andersom. Oh! Ik weet het al: De boeken van Deep Blue hebben echt een belachelijk mooie omslag, maar de inhoud vond ik echt om te rillen zo tegenvallen. Je kan zo veel met de onderwaterwereld, maar het werd zo ontzettend onrealistisch en nep neergezet!

2. Hot Ribena

A book that nobody seems to like/love, but you absolutely adore!

Ook al zo’n moeilijke! Ik sta al een tijdje naar mijn boekenkast te staren… Misschien kies ik dan wel voor de boeken van Kami Garcia; het eerste deel heet onbreekbaar en ik snap niet waarom niet iedereen duizend hartjes heeft voor dit boek. Ik vind het zó gaaf!

3. Lobster

If you could pick one book character to be your Lobster, and actually have them stay with you forever, who would you choose?

Moet het perse een boek karakter zijn? Want ik – NEE WACHT. Cheating like a boss: ik kies voor Castiel, want die komt ook voor in de Supernatural boeken. *hysterisch gelach*. Sorry… iets met fictional crushes. Verder ben ik gewoon lekker verliefd op mijn verloofde, hoor.

4. Carmen

A book that you’ve had a strong feeling against, one you maybe can’t even explain, until you caved, read it, and actually loved it. (I know Stella doesn’t end up loving Carmen but I’m imagining that Carmen in truth is a really nice person)

Confession: Harry Potter. Toen Harry Potter hier in Nederland net uit kwam, leek het mijn moeder een goed idee me deze boeken te voeren. Mijn eerste reactie: ‘nee, het is populair dus dan zal het wel niks voor mij zijn’. Boy was I wrong (en eigenwijs voor een 9-jarige!)

5. Ham/Sannah

Most favourite book ship of all time.
Ehm… ik ship momenteel Gabriel en Nathan van Half Wit.

6. Robin

Gryffindor, Ravenclaw, Slytherin or Hufflepuff?

Slytherin!!!!

slytherin

7. “One for all and all for one”

A book you love that has a friendship that is important to the story. (Like Hannah/Stella/Tilly/Grace, which was very important, but also Sam/Robin/Chris)

Ik kies hier voor Angelfall, omdat ik de omgang tussen Raphe en Penryn vooral vriendschappelijk gezien heel erg sterk vind. Maar ik heb zo veel boeken waarin vriendschap een rol speelt.. Hoewel.. Soms is deze rol te klein. Vriendschappen worden soms enorm onderschat!

8. Stella

A book that is so unlike your regular tastes that you don’t understand why you actually ended up loving it. (You’re a contemporary person but ended up reading a fantasy that you loved, you read your first LGBT book and it was one of the best things you’ve ever read, you normally read classics but read a YA novel instead to prove how it’s inferior and it ended up being amazing)

Anna & de French Kiss. Ik heb hem net gelezen en – hoewel ik niet echt een contemporary / romance – type ben (hallo Urban Fantasy) vond ik dit boek oprecht super leuk.

 

Uiteraard ga ik ook mensen aantikken! Ik tag Esmee en de dames van BookNuts!

Tags: ,

Divider

15 responses to “Lobsters Book Tag

  1. Toevallig had ik deze vandaag ook online gezet, haha :’D En jij hebt ook vals gespeeld bij jouw Lobster >:3
    En toevallig had ik de meiden van Booknuts ook getagd xD Nog meer reden voor hen om hem ook in te vullen 😀

  2. AAAAH je hebt hem zo leuk ingevuld! Ik weet dat ik dat zeg bij letterlijk iedereen, MAAR HET IS WAAR HET IS ZO LEUK! Deze tag maakt me helemaal vrolijk, en iedere keer dat ik hem van iemand anders lees moet ik weer glimlachen. Dit is echt geweldig <3

  3. Eline

    Ik vind het zo leuk hoe je hem hebt ingevuld! Dat zeg ik echt bij allemaal geloof ik, maar ik meen het iedere keer weer! En ik ben het zo eens met je Lobster. Cas is gewoon alles <3

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.