Lisette aan het woord

Geplaatst op 8 maart 2016 door Emmy in Column / 10 Comments

Een paar dagen terug kwam ik op het idee om eens een lezer aan het woord te laten. Ik blog al zo lang dat ik me bijna niet voor kan stellen hoe het is om als niet-blogger blogs te lezen. Ik vroeg me echt af hoe dat is.

Onlangs leerde ik Lisette kennen op het Simon vs. de rest van de wereld event en dat zette me aan het denken. Wat nou als ik een lezer van blogs laat vertellen over haar ervaringen? Ik vroeg Lisette of ze dit wilde en voor ik het wist had ik haar stukje in mijn mailbox.

Hoi, ik ben Lisette.

Mij is gevraagd een gastblogje te schrijven. Super leuk en eigenlijk een beetje eng ;).

Ik hou super veel van lezen en ik ging zoeken op boekenblogs. Gewoon via google. Algauw vond ik er best wat, waaronder Zon en Maan en besloot er een paar te volgen. Mijn lievelingsblogs zijn natuurlijk Zon en Maan en NerdyGeekyFanboy (Joost z’n blog).

Ik ben altijd heel blij als ik een nieuwe post zie van Emmy of van Joost. Het is zo geschreven dat je nieuwsgierig wordt. Ook zijn er altijd hartstikke leuke winacties en posts over welke boeken erin welke maand uitkomen. Het lezen van hun blogs vind ik een van de leukste dingen om te doen. Zo krijg je weer een frisse kijk op sommige boeken en vind je weer nieuwe dingen waar je zelf misschien nooit opkomt.

Het allerleukste vond ik om op de releaseparty van Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld Emmy zelf te ontmoeten. Eerst even vragen of ze het echt was, toen een hele tijd met haar staan kletsen. Ze is een toffe meid. You go girl ! Ze heeft me een knuffel gegeven. Toen ik thuis kwam kreeg ik een mailtje in mijn mailbox dat Emmy weer een post had gepost en ik ging m direct bekijken. Langzaam scrolde ik naar beneden en kreeg toen de verrassing van mijn leven. Emmy had MIJ genoemd in haar blog ! Ik was helemaal blij en trots liet ik het aan iedereen zien. Helaas heb ik Joost (NerdyGeekyFanboy) niet kunnen ontmoeten, die had ik ook best wel gewild. Nou ja, volgens mij was hij wel bij het Leigh Bardugo event in oktober/november vorig jaar waar ik ook was en heb ik hem wel even gezien, maar waarschijnlijk niet met de gedachte: oh, dat is Joost van NerdyGeekyFanboy. Pas later ontdekte ik zijn blog en ging dat ook enthousiast volgen.

Tot voor kort wist ik helemaal niet dat er boekenblogs waren en dan ineens struikel je erover. Ik volg alles wat met Young Adult boeken te maken heeft en ik ga ook heel veel naar boekenevents.

Ik heb ook best wat schrijfsters mogen ontmoeten zoals : Julie Kagawa, van de Iron Fey serie, Kiera Cass van de Selectie, Leigh Bardugo van Schim en Schaduw, Helen Vreeswijk, Bernice Berkleef van Flame ( geweldig boek ) en Veronica Roth !

Ik vind het een enorme eer dat ik deze gastblog mocht schrijven en ik vond het super leuk !

Liefs Lisette

Wil jij ook een gastblogje schrijven? Stuur me een berichtje!

Tags:

Divider

10 responses to “Lisette aan het woord

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.