Layout kriebels

Geplaatst op 27 juni 2014 door Emmy in Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 9 Comments

Jullie zullen wel niet denken, want een blogs vandaag! Ik verwen jullie nou eenmaal graag, al is dit blogje ook vooral om jullie mening te peilen.

Mensen die mij op facebook of instragram volgen, hebben het al gezien en misschien ook wel al hun mening achtergelaten, maar ik ben dus bezig met het maken van een nieuwe layout. Niet deze is deze stom vind hoor, integendeel! Ik ben gewoon toe aan wat nieuws en dus druk aan het tekenen geslagen. Hierdoor zijn er al de volgende 8 probeersels uitgekomen.

headers

Het geel/groene is natuurlijk puur en alleen om de randen aan te geven en het wit hoeft niet perse wit te blijven. Ik hoor gewoon graag wat jullie vinden en welke jullie voorkeur heeft… Of dat dan de definitieve wordt, geen idee.. Maar dan kan ik in ieder geval een beetje verder.
Ik hoor het graag van jullie!

 

 

Tags: ,

Divider

9 responses to “Layout kriebels

  1. Ik vind het er allemaal erg leuk uitzien! Wel zou ik kiezen voor een van de layouts met letters zoals je nu ook hebt. Iets met niet teveel tegelijk veranderen en zo πŸ˜‰

  2. Ze zijn allemaal erg leuk, misschien die linksboven, of die twee op de tweede rij, die zijn ook leuk? In ieder geval ik vind het super cool dat je ze zelf maakt πŸ™‚

  3. Ik denk dat ik rechtsboven het leukst vind, het uiltje op de meeste is wel superschattig maar misschien dat het wel een beetje druk wordt. En rechtsboven is gewoon precies jou, niet teveel poespas maar wel helemaal wie je bent!

  4. Mijn voorkeur gaat uit naar de banner die rechtsonder staat. Maar dat heeft natuurlijk voor een groot deel te maken met het feit dat ik zelf vooral van iets sobere ontwerpen hou waar de belangrijkste aspecten mooi in naar voren komen Γ©n dat is bij die laatste wel degelijk het geval. Het lettertype zorgt ondanks de verandering in lay-out toch meteen voor herkenning.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.