Langzaam kan ik weer dingen maken, yay!

Geplaatst op 26 april 2020 door Emmy in Letters & Lights / 3 Comments

Creativiteit speelt een belangrijke rol in mijn leven. Niet voor niets schreef ik er een tijdje terug een blogpost over. Toch vond ik het erg belangrijk om ook echt verlof te nemen tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap en de eerste paar weken met Lily. Ik ken mezelf: ik zou mezelf zo hard voorbij rennen als ik door was gegaan.

Nu Lily al twee maanden bij ons is en ons leven voor altijd heeft veranderd, is het weer tijd om de draad op te pakken. Niet alleen om een ritme te krijgen, maar ook om weer wat meer voor mezelf te doen. Het lezen gaat redelijk, maar ik miste het maken!

Natuurlijk heb ik aardig wat kunnen tekenen op mijn iPad (beste bedrijfsinvestering van de laatste tijd!), maar ik merkte dat mijn webshop wat leeg begon te raken en dat ik steeds meer inspiratie kreeg voor nieuwe producten. Dat gevoel moest ik met twee handen aangrijpen!

Langzaam ben ik alles aan het bijmaken, heb ik nieuwe grondstoffen besteld en de eerste nieuwe producten uitgedacht. En wat vind ik het heerlijk! Ook de verschijning van mijn nieuwe boek helpt daar mee. Ik wilde daar leuke merch bij maken en daar is nu natuurlijk de ideale tijd voor. Ook Corona speelt daarin mee: helaas heb ik maar weinig kraambezoek kunnen ontvangen en dan komen de muren natuurlijk een beetje op je af.

Toen ik echter weer de keuken indook om bergen kaarsen te maken, drong het tot me door dat ik bijna geen grondstoffen meer had. Dat werd flink investeren. Nieuwe was, nieuwe blikjes, nieuwe labels, nieuwe linten en nieuwe bedels. De blikjes vond ik wel spannend, want de fabrikant staat natuurlijk in China. Gelukkig kreeg ik al snel te horen dat de productie weer liep en dat er snel nieuwe blikjes mijn kant op zouden komen. Ik ben altijd erg tevreden over de samenwerking met mijn leverancier: ze denken altijd erg goed mee. Door bijvoorbeeld meer blikjes te bestellen zodat de verzending goedkoper kan. Of het nou blikjes, glazen flesjes of aluminium bottles zijn, ik weet waar ik terecht kan. Ik kijk er enorm naar uit om mijn nieuwe blikjes te ontvangen, want ik ben er al doorheen! Oeps. Emmy ging los.

In ieder geval: de creatieve flow is lekker aanwezig en ik heb goed op orde wat ik bij wil maken en welke producten ik de komende maanden toe wil voegen aan mijn assortiment. Daar komt ongetwijfeld nog meer bij, want ik probeer sneller in te haken op populaire boeken. Toch moet ik mezelf ook een beetje afremmen door in te korte tijd teveel te maken. Ik probeer het nu even te houden op 5 kaarsen per maand, maar eerlijk gezegd zou ik dan al tot augustus bijna vol zitten. OEPS! Ik hoop in ieder geval dat ik alles kan gaan maken. Nieuwe toffe boekige items, maar ook wat meer fantasy-gerichte thema’s. Ik heb er zin in!

Welk thema hoop jij terug te zien bij Letters & Lights?

Tags:

Divider

3 responses to “Langzaam kan ik weer dingen maken, yay!

  1. Tja, ik denk dat je wel weet wat mijn favoriete thema is hé. Postkaarten vind ik ook altijd tof. Ik vind je kaarsen prachtig maar ik ben zo iemand die ze (net daardoor) nooit aansteekt en er dus ook geen kan blijven bijkopen. Maar kaarten versturen doe ik regelmatig dus die voorraad wordt regelmatig aangevuld. Ik vind je nieuwe header trouwens super leuk.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.