Kom jij ook naar het Winterevent bij Van Piere?

Geplaatst op 25 november 2018 door Emmy in Evenement / 5 Comments

Dat Van Piere behoord tot mijn lievelings boekhandelaren is natuurlijk niet echt een verrassing meer. Ik ben dol op hun activiteiten en in maart mogen we ons derde kaarsje uitblazen met de Leesbeesten Leesclub. Er wordt al drie jaar heel erg goed voor de Young Adult lover gezorgd en steeds wordt het groter en grootser aangepakt. Jeanette en haar team zijn echt toppers!

Elk jaar probeert Van Piere zowel in de zomer als in de winter een evenement te organiseren, vol boekige workshops, gezelligheid en iets lekkers. Vorig jaar winter werd het evenement helaas ingesneeuwd, maar dit jaar gaan we het nog een keer proberen met een heus YA December Dinner Party! En jeetje, wat heb ik er weer zin in!

Op zondag 16 december van 18.00 tot 21.00 uur ben je welkom in de winkel voor een keitof Winterevent programma. Zo zullen we gezellig met elkaar gaan eten, komt Myrthe van Blossom Book een tipje van de sluier oplichten wat betreft de boeken voor 2019 en komt Chinouk een workshop geven. Daarnaast is er genoeg ruimte om met elkaar te kletsen, auteurs te ontmoeten en je boeken te ruilen.

Het Winterevent programma

17.30 uur – Inloop
18:00 uur Dinner Party
19.00 uur Myrthe Spiteri van Blossom Books houdt een pitch over wat er op stapel staat voor 2019 – en wie is daar nou niet benieuwd naar?!
20.00 uur Chinouk Thijssen geeft de workshop ‘Maak je personages 3D’

Daarnaast is er gelegenheid voor een Meet & Greet en een Bookswap.

Het eten

Je hoeft van te voren niet gegeten te hebben, want we gaan lekker met z’n allen eten!

Afbeelding kan het volgende bevatten: eten

Het eten zal een heerlijke combinatie worden tussen warme maaltijden (vega/vegan/vlees), salades, brood, lekkere smeersels en een fijn toetje. Het zal verzorgd worden door Onder de Leidingstraat en het ziet er super lekker, gezond en vers uit. Heel tof dat er ook gekeken wordt naar vega en vegan opties, zodat er voor iedereen wat wils is.

Ik kijk er naar uit!

Blossom Books

Na het eten komt Myrthe van Blossom Books vertellen over alles wat Blossom Books in 2019 voor ons in petto heeft. Zo begin je het nieuwe jaar goed met een verse wishlist!

Ze zal vertellen over de keuzes om een boek uit te geven, geheimpjes vertellen over komende boeken, ons bezaaien met nieuwtjes en vast al onze vragen beantwoorden!

Chinouk geeft een workshop

Waarschijnlijk heb je wel van Chinouk gehoord, deze booktuber en freelance corrector schrijft naast haar drukke baan ook nog eens supertoffe YA thrillers als Fataal spel en Truth or dance. Zij komt een workhop geven. In de workshop Maak je personage 3D krijg je handvatten waarmee je aan de slag kunt met je eigen verhaal/boek/D&D sessie. De personages zijn immers heel erg belangrijk voor jouw verhaal! Chinouk helpt je om ze tot leven te wekken!

Overig

Naast het programma is er ook genoeg ruimte om lekker met elkaar te kletsen en om boeken te ruilen. Neem dus vooral een stapeltje boeken mee die je graag aan een ander zou willen schenken; wie weet ga je weer naar huis met dat ene boek van je verlanglijstje!

Kaartjes scoren?

Een kaartje voor dit toffe winterevent koop je door te mailen naar info@vanpiere.nl en dan krijg je uiteindelijk een factuur gemaild. Deze factuur is tevens je entreebewijs, maar je hoeft hem niet perse geprint mee te nemen. Via je telefoon laten zien mag ook! Geef je jezelf voor 30 november op, dan betaal je  € 15,00 en daarna € 17,50. Dit is inclusief eten, de workshop en de onbetaalbare gezelligheid.

Kom jij ook gezellig kerst vieren tijdens het Winterevent bij Van Piere?? 

Tags:

Divider

5 responses to “Kom jij ook naar het Winterevent bij Van Piere?

  1. Ik ben heel erg geneigd om te komen, maar het is de laatste week van mijn werk. En ook van het kantoor. Ik weet dus niet in hoeverre ik nog op kantoor kan en moet zijn, omdat het bedrijf waar ik werk gaat stoppen. Ik hoop dat zo snel mogelijk te weten.

    Oh wacht, ik realiseer me dat ik de avond ervoor ook naar Blof ga, dus ik moet echt heel even goed nadenken of dit een slim plan is 😃

  2. Joella Van den Broek

    Het spreekt me enorm aan maar ik ga niet komen waarschijnlijk.
    Het is een erg drukke periode en mijn energie level erg laag.
    Wie weet volgend jaar

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.