Juli wrap-up

Geplaatst op 31 juli 2022 door Emmy in Boeken, TBR / 0 Comments

Juli gaat altijd zo snel, met name door de afronding van het schooljaar en wat daar allemaal bij komt kijken. Het is ook altijd een fantastisch moment voor mij om een luisterboek op te pakken, want er zijn geen leerlingen en ik moet heel veel heeeeeeeel veel boeken innemen. Ik wil graag even terugkijken op wat ik heb gelezen, wat ik wil gaan lezen en welke boeken afgelopen maand nieuw zijn toegevoegd aan mijn collectie.

Gelezen in juli

Ik heb in mijn beleving veel gelezen. Kijk je mee?

 • Waarom ik lees – Tim Parks (bibliotheek)
 • Harry potter en de vuurbeker – JK Rowling (reread)
 • Zomerburen – Rianne Robben (bibliotheek)
 • Samen in de heksenkring – Petra Yreen (bibliotheek)
 • Heks – Susan Smit (reread, luisterboek)
 • Dief van de nacht – Holly Black
 • Lore olympus vol 1 – Rachel Smythe (daarna las ik de rest op webtoon #verslaafd)
 • Museumnacht – Chinouk Thijssen (eigenlijk een reread, want ik was proeflezer)
 • De man van rook – JM Miro
 • In het vervloekte hart – Rima Orie (luisterboek)
 • De liefdeshypothese – Ali Hazelwood
 • De tunnel – Anna Woltz (bibliotheek)
 • Een eed zo duivels – Brigid Kemmerer
 • Alma – Sander Meij

Ik las ook een digitale novelle, In het hart van de aarde.

15 boeken gewoon! Dat is echt mega veel.

Mijn TBR heb ik niet uitgekregen. Ik ben bezig in Neon Gods, maar omdat het een buddyread is gaat het vrij traag en ik ben ook begonnen in De bijzondere woorden van Gioia.

Nieuwe boeken

Juli was een maand waarin ik wederom veel boeken toevoegde aan mijn TBR. Ik was jarig, kocht een aantal boeken en kreeg een aantal boeken.

Gekregen van de uitgever:

 • Museumnacht – Chinouk Thijssen
 • Alma – Sander Meij
 • Ketting van IJzer – Cassandra Clare (deze won ik!)

Mijn verjaardag:

 • De sprookjes van Anderson
 • HP2 minalima editie
 • Lore Olympus volume 1
 • HIMA gouache verf (niks te maken met lezen, maar ben echt hyped) en ook van Talens
 • Een borduurset (yas)
 • Een mooie plant

Gekocht bij de kringloop / gekregen uit een minibieb:

 • Koning van de middenmark – Kevin Crossley-Holland
 • Hoog sensitieve personen – hoe blij je overeind als de wereld je overweldigt?
 • Atlas van engelen en feeën.

Gekocht:

 • Her Majesty’s royal coven – Juno Dawson
 • Een nieuwe planner voor volgend schooljaar (en een berg stickers om er in te plakken).

Augustus TBR

Mijn TBR voor augustus bestaat eigenlijk uit twee delen. Enerzijds heb je de boeken die ik meenam van school en die ik graag wil lezen – maar niet perse een moetje zijn – en anderzijds heb je mijn eigen boeken.

Dit zijn de boeken op mijn eigen TBR. Ik heb Alma uiteindelijk al gelezen en ik ben al begonnen in Felix ever after. De rest lukt ook vast, dus het is niet perse een uitdaging. Dat wil ik ook niet, want ik wil vooral lezen waar ik zin in heb.

En dit zijn dus de boeken van school. Het is leuk als alles uitkomt, maar als dat niet lukt: prima. Ik weet ook nog niet welke boeken ik meeneem op vakantie. Ik denk dat ik er maar een paar meeneem, want ik kan in Engeland altijd meer kopen. En hoewel ik ook wil lezen, wil ik ook gewoon toffe dingen ondernemen.

Hoe was jouw leesmaand?

Tags: , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.