Jippie! Ik heb een atelier!

Geplaatst op 28 augustus 2013 door Emmy in Persoonlijk, Zon en Maan Illustraties / 10 Comments

Vandaag weer even een persoonlijk blogje tussendoor… Want ondertussen ben ik verhuisd en is mijn keelontsteking over, maar heb ik nog een nieuwtje: Ik heb namelijk samen met drie oudklasgenoten een atelier gehuurd in Den Bosch!

Super leuk natuurlijk! Ik besloot al snel dat ik ál mijn knutstel, teken, schilder en schrijfspullen daar wilde hebben, zodat ik daar rustig kan gaan werken aan opdrachten (die ik nog niet echt heb), eigen projecten, mijn nieuwe studie en allerlei andere creatieve uitspattingen. En om jullie een beetje een beeld te geven, heb ik maandag, direct na het inruimen, wat foto’s gemaakt!

Hier zie je mijn werkhoek/plek vanaf de zijkant. Rechts is de ingang en als ik aan mijn bureau zit, kijk ik dus naar de deur. Ik gebruik mijn oude kledingkast als papierlade en een oude xenosstellingkast als kast voor allerlei spullen.

Dit is het uitzicht vanaf de deur. Achter mij zit Amy. Je ziet hier ook mijn kaartenrek hangen en wat schilderijtjes.

Goed idee, zo’n kast voor het papier. Thanks mom!

Joni heeft de kapstok gepimpt en ons allemaal een eenhoornhoofd gegeven. Ha! Ik ben een paarse eenhoorn.

Vanaf de andere hoek… 🙂 Als je goed kijkt zie je de Sims 3 aanstaan op de computer. Ik wilde deze zo graag weer eens spelen en tot mijn grote verassing had ik het nog op mijn vaste computer staan. SCORE!

Ik kijk er echt naar uit om er veel te gaan zitten werken.. Het is een super locatie met een super ruimte! Kom maar op met die opdrachten! En ween van de eerste dingen die ik doe? Een nieuwe layout tekenen, so stay tuned!

Tags:

Divider

10 responses to “Jippie! Ik heb een atelier!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.