Jarig & winnaar

Geplaatst op 8 juli 2015 door Emmy in Persoonlijk / 7 Comments

Vandaag is het zo ver; ik ben een kwart eeuw oud.. YES. Nou ja.. Yes. 25 is een mooie leeftijd toch? Als ik dit schrijf, heb ik er al een lange dag opzitten, ik mocht vanmorgen namelijk op sollicitatiegesprek komen bij een leuke middelbare school. Hopelijk binnenkort dus nogmaals feest.

Ik vier mijn verjaardag pas zondag, dus echt cadeautjes heb ik nog niet gehad.. Die zal ik jullie later laten zien. Wel kan ik jullie verklappen dat ik drie boeken van de Wicca-serie heb gehad (al eerder) en vanmorgen het 2e en 3e seizoen van Once Upon a Time, van mijn lieve meneer. Daarnaast ook nog wat recensie-exemplaren in de bus gehad vanmorgen.. Dus dat voelde extra leuk.

Maar ik ga deze post niet alleen maar vullen met ‘aaaaaah ik kreeg cadeautjes’ zinnen, want vandaag maak ik ook de winnaar van de goodiebag bekend. Er deden 25 mensen mee die allemaal hun awkward verhaal hebben gedeeld. Een aantal hebben me echt enorm doen laten lachen; bedankt hiervoor. Uiteindelijk heb ik gekozen voor het awkward verhaal waar ik het hards om heb moeten lachen (sorry).

Esmee, jij wint de goodiebag! Gefeliciteerd.

Niet gewonnen? Laten we het er op houden dat ik klaar zit om binnenkort weer wat leuks te organiseren!

Zo.. ik ga weer aan de taart. Fijne middag allemaal!

Tags: ,

Divider

7 responses to “Jarig & winnaar

  1. Marjolein (Nijntjuh88)

    Een kwart eeuw is een hele mooie leeftijd inderdaad! Gefeliciteerd! Hopen dat je binnenkort goed nieuws krijgt van die middelbare school.

  2. Gaia Steinbuch

    Gefeliciteerd!! Ik hoop dat je een leuke viering hebt dit weekeinde. Ik hoop ook dat je de baan krijgt!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.