It’s a PARTY – Bruiloft receptie Tahereh & Ransom

Geplaatst op 22 maart 2014 door Emmy in Boeken, Evenement, Persoonlijk / 9 Comments

Gisteren was een geweldige dag. Vol geweldige mensen, geweldige gesprekken en geweldige.. alles. Voor degene die mijn instagram niet hebben zien ontploffen vol foto’s, vertel ik graag hoe en wat!

Allereerst had ik gisteren een meet met het panelteam van Van Goor. We waren er bijna allemaal bij en hebben een mega gezellige ontmoeting gehad. Wat we gingen doen.. tja.. Daar hoor je misschien later meer over!
Natuurlijk besloten we ook een Oscar selfie te maken met de meeste meiden. Want Oscar selfies zijn helemaal hip.

https://i0.wp.com/zonenmaan.net/wp-content/uploads/695a63dcb13d11e393ce12bcefd53e61_8-300x300.jpg?resize=400%2C400
Dit ziet er gezellig uit toch? Nou, toen wij klaar waren was het al over vieren geweest en drong het ons maar al te goed door dat we nog maar een paar uur hadden voordat we in Pand Noord werden verwacht. Een groot deel van de groep mocht ook mee naar binnen, dus we stonden allemaal al uren te stuiteren. Heel facebook, twitter en whatapp stond overal te stuiteren, want wederom werd de hele ochtend gevuld met kreten als ‘Wat moet ik aan?!’ ‘Hoe moet ik mijn haar doen?’ & ‘Hoe laat zijn jullie er!?’ Onze inner dramaqueens waren aanwezig.

Na een rit met de metro, gevuld met alleen maar boekenpraat (HEERLIJK) kwamen we om kwart voor 5 aan op Amsterdam Centraal. Andere bloggers en lezers zouden rond 5 uur komen, dus we hebben een kolonie gevormd voor een van de drie ako’s.. Dat werkte redelijk goed, al zeg ik het zelf.
Een snelle hap bij de Mac en vervolgens bijna te laat een bus nemen volgde. En toen waren we er plots. Pand Noord. En ik stond op de perslijst. AWESOME. We kregen een drankje en een concumptiebon en mochten gaan wachten voor grote rode deuren. Hier en daar zag ik al een bekende blogger rondlopen. Spannend!

Eenmaal binnen werden we er op gewezen dat de pers op de eerste drie rijen mocht zitten en dat er naambordjes lagen. OMG OMG OMG. Ik had een naambordje.

https://i0.wp.com/zonenmaan.net/wp-content/uploads/3f1a38d2b11e11e3a5e0128666df5ff2_8-300x300.jpg?resize=400%2C400

Stiekem vind ik dit echt een awesome foto geworden. Heel erg blij mee. Misschien komt het omdat ik er zo trots uit zie ofzo.

https://i0.wp.com/zonenmaan.net/wp-content/uploads/26afd9b4b11e11e381aa126fca151ab4_8-300x300.jpg?resize=400%2C400

More selfie time!

Na wat toelichting van de uitgevers, wat ik erg leuk vond, was het tijd voor het skype gesprek met Tahereh en Ransom, wiens boeken die dag ook zouden verschijnen. Zij zouden vragen beantwoorden en vertellen en daarvoor hadden we een half uur. Ze zaten heerlijk aan een bakkie thee, want daar waar de avond bij ons inviel, was het daar early in the morning. 

Ik vond ze erg spontaan en heel erg open, wat ik een grote plus vind. Je ziet ze duidelijk genieten van het feit dat er zo veel mensen stonden te juichen en te springen.. En daarbij zijn ze echt een OTP. Ja. Eindelijk heb ik geleerd wat dat is. One True Pairing. Zo.

https://i0.wp.com/zonenmaan.net/wp-content/uploads/2f3c7ef6b13d11e38ccb1274fdecaae3_8-300x300.jpg?resize=400%2C400

Uiteindelijk heb ik ook een vraag gesteld. Ik vroeg hen what their super power would be. Helaas heeft alleen Ransom antwoord gegeven, maar door mijn vraag lieten ze wel de PRACHTIGE manquette zien van het huis van mevrouw Peregrine. Wauw. Super gaaf. En we zagen ook een stukje van hun huis. Dus ik ben een tevreden mens.

Vervolgens mochten we naar de echte wedding reception die Clavis en Blossombooks hadden opgezet en dat zag er super sfeervolg uit. Je kon taart eten, de boeken kopen (ik heb me ingehouden), foto’s maken en lounchen. Ik maakten meer selfies, sprak ontzettend veel gezellige mensen en had een geweldige tijd. Onze foto voor in het plakboek was super leuk en de oscar selfie lekker vol. Kijk daarvoor vooral op mijn instagram.

Ook gaf ik mijn boekenleggers aan Myrthe en Patty en daar reageerde ze heel erg leuk op. Dus ik stuiterde nog wel even keihard door hoor.

Rond een uur of negen was het tijd om te vertrekken en we namen massaal de pond, want dit was gratis en super snel. Toen moesten we van een groot gedeelte afnemen, wat heel jammer was, maar gelukkig zaten we nog met vijf in de trein naar Utrecht. Dit was super gezellig.. We hebben het over hele leuke ideeen/plannen gehad, boekpraat gehouden en gewoon gezellig gedaan. Echt iedereen van de coupe keek ons aan. Ha.  Zo jammer toen we in Utrecht aankwamen en iedereen wegging.
Alleenig in de trein merkte ik pas hoe moe ik ondertussen was en met moeite heb ik nog wat gelezen. Silber is nog niet uit.. wauw. Een wonder… Maar vandaag zal ik mijn best doen.

Dames en heren.. ik heb een GEWELDIGE dag gehad en ik vond het super leuk om iedereen te ontmoeten en weer terug te zien. Ik hoop dat dit snel weer kan gebeuren.
Promoteamdames, mijn aanbod om een gastrecensie te mogen plaatsen op Zon en Maan staat uiteraard nog steeds. Andere bloggers/lezers. I LOVE YOU. En sorry als ik niet met je heb kunnen praten. Volgende keer! Blossom Books & Clavis.. Ontzettend bedankt voor de heerlijke avond en de super sfeer!

Tags: , , , ,

Divider

9 responses to “It’s a PARTY – Bruiloft receptie Tahereh & Ransom

  1. Klinkt super. De receptie en het skypen natuurlijk sowieso, maar ook het feit dat je in de heen -en terugweg met gelijkgestemde zielen onderweg was en dus volop kon boek-babbelen. 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.