Ik ga naar Parijs!

Geplaatst op 30 augustus 2012 door Emmy in Persoonlijk / 0 Comments

School is weer begonnen, en dat merk je meteen!
Hoewel ik een schandalig rooster heb (1,5 dag les), zijn de opdrachten weer lekker groot, dus ben je vooralsnog de hele week bezig. Maar de draai weer helemaal vinden, moet ik nog. We zijn dan ook pas net begonnen, en nog in de onderzoeksface. Ik heb mijn vrouwtje gekozen en klaar om te beginnen. Mijn onderzoeksmap begint ook al aardig gevuld te worden met allerlei artikelen en voorbeelden. Heel interessant.
Eergisteren werd ons ook meer verteld over de excursie naar Parijs die dit jaar plaats zal vinden. Na twee jaar zeuren geven ze ons eindelijk weer een excursieoptie en even leek het weer aan ons voorbij te gaan door maar enkele plaatsen. Fijn nieuws voor ons toen bleek dat ze een extra bus gaan nemen. Ik heb na even zitten twijfelen toch besloten om mee te gaan en daar heb ik nu ontzettend veel zin in! Ook al is het pas in november, het lijkt me heel lekker om even inspiratie op te snuiven in een ander land. En met het schaamrood op mijn wangen moet ik bekennen dat ik nog nooit in Parijs ben geweest. Daar komt dus verandering in!
Vandaag ben ik weer vrij en ga ik mijn zusje helpen met schilderwerk in haar nieuwe appartementje. Ook leuk. Gisteren heb ik de hele middag aan het schoolwerk gezeten onder het genot van Ghost Whisperer, waarvan ik bijna seizoen 2 af heb. Het is een heel leuke serie, ook al heb ik vroeger al een aantal afleveringen op tv gezien. Op naar seizoen 3!

Tags:

Divider

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.