Hoofd, hart, haggis (North Ness Inn #4)- Vanessa Gerrits

Geplaatst op 11 oktober 2021 door Emmy in Boeken, Recensie / 0 Comments

Hoofd, hart, haggis (North Ness Inn #4)- Vanessa GerritsHoofd, hart, haggis door Vanessa Gerrits
Ook door deze auteur: Tweedehands Vleugels
Serie: North Ness Inn #4
Andere boeken in deze serie: Verliefd, verloofd, verkleumd
Uitgever: Loft | Juli 2021
Genres: Feel good
ISBN: 9789047205968
Uitgave: eBook
Goodreads
four-stars

In Hoofd, hart, haggis van Vanessa Gerrits heeft Esme een volle agenda. Haar eerste vakantie samen met Rory is geboekt – ze gaan naar Walt Disney World in Florida – en in het voorjaar gaat haar stage in het zonnige Turkije van start. Nu haar studie vlot en haar relatie serieuzer wordt, begint het aan haar te knagen: hoe overbruggen zij en Rory de afstand in hun relatie? Zal ze uiteindelijk naar Drumnadrochit verhuizen? Gelukkig kan ze haar twijfels delen met Shaena, die zo haar eigen zorgen heeft over haar woonsituatie. De bakster gaat tot het uiterste om van haar donutwinkel een succes te maken, want een goedlopende zaak betekent ook dat ze weer een eigen appartementje kan huren. Wanneer ze de kans krijgt om haar donuts internationaal onder de aandacht te brengen bij een bakwedstrijd in Las Vegas, móét ze dus wel meedoen…

Het is al weken terug dat ik (voor de laatste keer, boehoe!) terug mocht naar Rory en Esme’s Drumnadrochit. Misschien dat ik daarom deze recensie ook wel uit wilde stellen, omdat ik gewoonweg niet wil dat het voorbij is.

Ja, maar Emmy, Hoofd, hart, haggis is toch een FEEL GOOD verhaal? Leg uit!

Oke.

In deel vier van de North Ness Inn serie volgen we voornamelijk Esme, student tourisme en verliefd op Schotse hunk Rory (eigenaar van de Inn / lid van de vrijwillige brandweer) en Shaena, de donutkoningin van Drumnadrochit. Esme zou met Rory naar Disneyworld gaan, in Florida, maar het leven heeft andere plannen. Shaena doet haar best om haar donuts internationaal op de kaart te zetten. Maar ga ik niet verklappen, want je moet deze serie gewoon zelf lezen.

Kijk, genoeg boeken over steamy romance onder de zinderende zomerzon: deze serie neemt je mee naar het veelal regenachtige Schotland. Op steenworp afstand van Loch Ness ging Esme in boek 1 stagelopen bij Rory en van het een kwam het ander. Als je net als ik verliefd ben op Schotland, dan heeft deze serie je hart al veroverd. Zoek je een Schotse hunk a la Jamie Fraser, kwijl dan weg bij Rory.

Hoofd, hart, haggis was weer even thuiskomen in de Schotse hooglander. Wederom met heel veel humor en een vleugje Disneymagie weet Vanessa haar personages tot leven te wekken. Ik heb ze echt in mijn hart gesloten: het voelt alsof ik ze zo zou kennen.

Ja, mijn liefde voor Schotland zal absoluut mee hebben gespeeld, maar wat mij betreft zouden er nog tachtig delen mogen komen. Hoofd, hart, haggis was absoluut een fijne afsluiter, al kwam het einde me veel te snel! Doei Drumnadrochit, ik ga je missen!

four-stars

Tags: , , ,

Divider

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.