Het is gelukt!

Geplaatst op 19 februari 2015 door Emmy in Persoonlijk / 22 Comments

Achter de schermen was ik er al een aantal maanden mee bezig… Misschien was het je opgevallen, of misschien zag je het alleen aan de recensies zelf.. Maar ik heb alle recensies dus overgezet naar een nieuw systeem; de Ultimate Bookblogger Plugin. Heel veel werk, want ik moest dus AL mijn recensies aanpassen. Toch bleef ik mijn doel voor ogen houden en zette ik door.. Met het gevolg dat nu alle recensies overgezet zijn. EINDELIJK!

Onder het kopje recensies in het menu, vind je nu een aantal opties. Dit zijn lijsten waarin alle recensies zijn terug te vinden. Om het even gemakkelijk te maken, plaats ik de linkjes hier ook.

Recensies op Auteur

Recensies op titel

Recensies op serie

Recensies op waardering

Wat vinden jullie er van? En vinden jullie dat ik de missende delen van series ooit moet herlezen om de puzzel echt helemaal compleet te maken, of vinden jullie dat weinig toevoeging hebben? Ik hoor het graag!

Tags:

Divider

22 responses to “Het is gelukt!

  1. Als ik op recensies klik dan komt er dus een menu naar beneden. Dat menu is wit. Pas als ik er met mijn muis overheen ga, zie ik de letters.

    Verder echt super! Ik moet mijn lijsten ook eens aanpassen en handiger maken.

  2. O wauw! Ik dacht dat het alleen op auteur was, maar dus ook op serie, titel en waardering! Ik heb zelf afgelopen mei ook een aparte pagina gemaakt met boekrecensies op alfabetische volgorde en dát kostte al veel werk. Ik geloof dat ik er anderhalve dag mee bezig ben geweest. Al die links terugzoeken en zo… En inderdaad, de recensies aanpassen, omdat ik er toen al die ISBN-nummers, originele titels, uit welke serie en dergelijke nog niet bij had gezet. Petje af Emmy, ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.