Het huwelijkscontract (Getrouwd met een miljonair #1) – Jennifer Probst

Geplaatst op 4 maart 2015 door Emmy in Boeken, Recensie / 8 Comments

Het huwelijkscontract (Getrouwd met een miljonair #1) – Jennifer ProbstHet huwelijkscontract Serie: Getrouwd met een miljonair #1
Uitgever: Boekerij | feburari 2013
Aantal pagina's: 272
ISBN: 9789022565612
Uitgave: Paperback
Goodreads
four-stars

Alexa McKenzie is impulsief, runt een boekwinkeltje, heeft het helemaal gehad met mannen én heeft snel geld nodig om haar ouderlijk huis te redden. Ze kan in haar wanhoop niet vermoeden dat de broer van haar beste vriendin haar redder zal worden. Tegenwoordig is hij een machtig zakenman, maar ooit was hij de jongen die haar hart brak. Miljonair Nicholas Ryan gelooft niet in het huwelijk, maar om zijn vaders bedrijf te kunnen erven moet hij trouwen. Wanneer hij ontdekt dat de jeugdvriendin van zijn zus in financiële moeilijkheden zit, doet hij haar een gewaagd aanbod: een huwelijkscontract met een aantal strikte regels. Geen gedoe. Alles zakelijk houden. Niet verliefd worden. Het is maar voor een jaar, dus het kan voor beiden niet moeilijk zijn zich aan de regels te houden. Toch? Het huwelijkscontract is een heerlijk romantisch en opwindend verhaal waarin de seksuele spanning van de pagina's spat. Laat je meeslepen door Alexa en Nicholas en hun onweerstaanbare aantrekkingskracht tot elkaar.

Vorig jaar mei was het geloof ik, de BoekBloggersBorrel bij Boekerij/Meulenhoff. Ik was er natuurlijk ook bij en aan het einde mochten we zelf een goodiebag samenstellen van drie boeken. Helaas zaten er voor mij nou niet echt boeken bij waar ik ontzettend om stond te springen. De Reiziger had ik al en Het Oceaan aan het einde van het Pad was helaas al op. Meer fantasy lag er niet, dus moest ik het maar doen met wat er wel lag. Dit klinkt misschien een beetje negatief, maar ik heb echt het gevoel dat de goodiesbags wat beter afgestemd hadden kunnen worden.

Op goed geluk, en met behulp van mijn blogdinnetjes, nam ik Het huwelijkscontract mee. Geen idee of het wat voor mij zou zijn, maar beter iets dan niet. Het heeft echter wel heel lang geduurd voordat ik dit boek tevoorschijn toverde. Wat ik verwachtte; een soort 50-tinten grijs waarbij je eigenlijk precies kan raden welke kant het op gaat.

Gelukkig had het iets meer inhoud, was het minder smerig en bevatte het boek voldoende humor. Wel even een noot voor de slechte omslag; de uiterlijke beschrijving van het personage en de stockfoto op de cover liggen mijlenver uit elkaar. Tja… Moeilijk he?

Ik vond dit boek zowaar grappig. Het las vlotjes weg en ondanks de grote voorspelbaarheid vond ik het leuk om verder te lezen. Echt zo’n boek voor een vrije middag als je nergens anders zin in hebt behalve in het lezen van een fout boek.. Want ergens is het ook wel een beetje fout. Een soort fantasie die iedereen ooit wel eens heeft; stiekem de ware vinden en ook nog eens een hele smak geld toe krijgen.

Wat ik prettig vind aan deze serie is dat het volgende boek over een ander koppel gaat, maar dat het hoofdpersonage al introduceert is in dit eerste deel. Deze boeken moeten het immers niet hebben van hun geloofwaardigheid, dus dan kan je er maar beter wel voor zorgen dat het geen vrijblijvende doktersromantjes worden, toch?

Voor die-hard 50 tinten fans is Het huwelijkscontract misschien te soft, maar wil je juist voor het eerst proeven van boeken met een erotisch tintje, dan is dit een goede keuze. Verwacht geen literair hoogstandje, maar maak je wel gereed voor een aantal uurtjes vermaak. De aanwezigheid van chocola is aan te raden.

four-stars

Tags: , , , , , ,

Divider

8 responses to “Het huwelijkscontract (Getrouwd met een miljonair #1) – Jennifer Probst

  1. Ik kan me daar de laatste tijd ook zo aan ergeren – modellen op covers die totaal niet lijken op de persoon die zij voor moeten stellen. Ik heb dat ook iedere keer weer bij de boeken van Lara Adrian, maar deel zeven is helemaal erg.

  2. Dit klinkt nog wel leuk om eens op de to-read-lijst te zetten 🙂 Niet mijn gebruikelijke genre, maar een mens moet ook eens iets anders lezen hè!

  3. Ik vond dit boek heerlijk weglezen, maar de delen erna vielen stuk voor stuk tegen. Uit idee was enorm uitgemolken, want alles van het eerste boek gaat zich weer herhalen, maar dan met andere personages. Het enige leuke aan de boeken, is dat ze leuk in mijn boekenkast staan. Meer niet…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.